Dum blondin?

Blir ingen fest hos Jenny för mig, Johan och Fanny ikväll. Utan vi drar istället till Green man som jag nämnde i tidigare inlägg.
Det blev en massa onödigt bråk för att jag öppnade min mun en gång och sen försvarade mig själv. =)
Men jag bjuder på det,  någon anonym påpeka att jag är en dum blondin. och det tar jag som en komplimang eftersom jag och johan kommit fram till att man kan skylla en jävla massa på att man är blondin.
Fast ofta glömmer jag till och med bort att jag är blond eftersom jag inte är det naturligt. Det är konstigt att man ska få så mycket skit och fördomar efter sig bara för man är blond.
Men men, det är upp till var och en att själva välja att använda det som ett "skällsord" eller inte. För det var menat som en förolämpning. Men eftersom jag är en stolt naturligt rödhårig utklädd till blond så tar jag inte åt mig =) Im untouchable! Så mycket skit som jag tagit det senaste året. Det är nu som jag är som starkast. och det är nu jag börjar stå upp för mig själv.


Jag hoppas att alla på Jennys fest får det roligt ikväll, jag älskar den tjejen!
Jag ska iallafall ha skit roligt ikväll med mina älsklingar johan och fanny :D



Ser jag ut som en dum blondin? ;)

Nytt armband!

Har verkligen fastnat för det här med att göra egna armband! Det är jätteroligt och otroligt lätt att göra!
Har gjort ett nytt men kan inte ta kort på det för jag har lånat ut kameran till syrran, hon ska till sthlm idag på körslaget. Men det går i rött och genomskinligt med guldmönster och det är superfint =)

Ska ha armbanden på mig ikväll. Är punktema på greenman men vi kör våra maskeradkläder ändå. De är ju ändå halloweenfest ;) skulle vara något punkband som spelade. Så det blir nog kul! Hoppas på massor med folk!

Lägger upp en bild på kalendern jag köpte igår på bokhandeln. Kostade 139kr i ordinariepris men fick 25% rabatt! Och det tackar man ju aldrig nej till. Tror den kommer komma till massa nytta nästa år =)


'
Dessa fina blommor köpte jag igår på servus för 2kr:P dem är inte "friska" nog för o säljas till kunder så ja köpte dem för 2kr :D


God morgon!

God morgon!
Synd att de inte är en så god morgon dock. Klockan är nio och jag har vaknat av magvärk. Det MÅSTE gå över tills ikväll. Annars kommer det inte bli roligt att festa om man mår dåligt :(

Ska bli kul att inviga vingarna idag. Det är så otroligt kul med maskeradfester!
Sen att se vad alla andra är utklädda till är ännu roligare! Det finns så många kreativa och fantastiska kostymer!
Idag kommer Fanny, vi har inte setts sen studenten. Vilket jag förmodligen nämt tidigare idag =)

Ska städa och försöka göra lite snyggt här idag så man slipper skämmas för hur man bor haha!


Bloggar säkert senare=)



Bild ifrån min balkong en solig morgon.

Test armband



Gjorde mina första egna armband idag =) tog av vad jag hade hemma. Kanske inte så jättesnygga men ja blev lite kär o det armbandet med vita, gröna och blåa stenar och ett hjärtehänge =)

Trött Elin



Mig precis innan jag gick till aktivitetscentret i morse =)


09-10-29 / 14.05

Nu är det bara två timmar kvar på aktivitetscentret. Köpt lite saker idag när jag hade lunch (skippade o dra hem o äta och drog istället ned på stan). Köpte bland annat en jättefin kalender, lite pärlor och lite band. Tänkte börja göra mitt första armband =) Kul att prova något nytt. Bokhandeln i fagersta ska stänga ned =( så dem hade 25%rabatt på allt i butiken!

Kanske går dit nästa vecka igen och kikar efter något mer roligt att köpa. Älska bokhandlar <3
Ska ta kort sen när mitt första armband är klart =) Nej förresten, det kan jag inte för syrran har lånat min kamera. Så får vänta med det tills på söndag. Om ja inte kan ta ett väldigt DÅLIGT kort med min mobil. Är nån VGA kamera eller vad de heter så bilderna blir superdåliga.

Läst snart halva Vargbröder, eller jag har nog läst mer än halva förresten. Den är så spännande att jag knappt kan sluta läsa :O men måste smyga lite med det för jag får inte sitta och läsa hela tiden

 

 höhö. Men skyller på att jag får ont i huvudet av att sitta vid datorn hela tiden (A) ;P

 


Brunt eller blont?



När jag ser den här bilden saknar jag nästan mitt mörkbruna hår lite (på bilden ser det nästan svart ut). Men jag känner mig samtidigt säkrare som person sen jag blev blond, hur kan det komma sig!?
Jag har inte blivit kaxigare som människa eller något sånt, jag har bara upptäckt att jag helt plöstligt tycker att jag passar i ex stickade tröjor eller kappor som jag förut inte alls tyckt jag passat i.
Det är konstigt hur hårfärg kan spela sådan stor roll i saker och ting!



Vill vara fri!

Jag hatar att vara instängd.
Min hjärna skriker att detta är fel!
Mitt hjärta skriker att vi borde fly.
Men ändå sitter jag här på aktivitetscentret och ser minuterna passera som timmar. Precis en timme har gått och det känns som att det borde vara lunch snart.
Utanför är himmelen klarblå, och solen lyser. Jag vill ut i kylan och känna solen svagt värma mitt ansikte.
Fota! Jag vill ute och fota! Syrran och jag skulle kunan ta riktigt fina foton idag (med mina änglavingar involverade). Jag vill lära mig photoshop så man kan göra fantastiskt vackra redigerningar av mina bilder.
Tänk om man kunde gå en photoshop kurs gratis. Jag avundas alla duktiga redigerare där ute!
Ni är fantastiska!


Halloween/Allhelgona

Halloween/allhelgona i morgon. Kommer bli både roligt och jobbigt denna dag.
Först blir det kalas hos åberg vilket såklart alltid är roligt, sen hämta fanny på stationen och det är såklart jätteroligt att få se henne igen. Vi har inte setts sen jag tog studenten och de är ju över ett år sen.
Efter det blir det kyrkogården och tända ljus på anders grav. Det kommer kännas ganska jobbigt, men samtidigt vill jag verkligen dit och lägga ett ljus på hans grav. Ja menar han var ju min fasters man, och han var så otroligt omtyckt av oss allihopa!
  Känns otroligt hemskt att han var den första som dog i min släkt (som jag varit med om), och han var bara 45år tror jag. Jag minns inte riktigt. Och att gå på sin första begravning vid 15-16års åldern kändes otroligt tungt, för då är man ju så medveten om allting. Mer än om man skulle varit yngre. (om man inte förlorar ex sin förälder)
Att säga farväl till honom på sjukhuset var det fruktansvärdaste jag gjort, ska inte gå in på detaljer. Men det var nog det hemskaste jag varit med om i mitt liv. Nej döden är inte vacker fast folk säger att den är det. Jag kunde då inte se något vackert i det. Inte ens nu när jag tänker tillbaka på det.

Men till något roligare, efter kyrkogården blir det halloweenfest! ska bli kul o hänga med Fanny o johan på fest :D vi har gjort en pakt om att vi ska hålla ihop hela tiden och inte lämna varandra i sticken =)

Blir nog en bra lördag!

09-10-30 (dagen innan allhelgona :O )

Sitter på aktivitetscentret igen.
Här ska jag vara till fyra. Hur kan dem stänga in oss i detta rum när det är så otorligt fint väder ute?? :O
Tänk så fina bilder jag skulle kunna få ute nu, inte för mycket sol men ändå sådär lagomt tillräckligt! Perfekt väder! Men istället sitter jag här på mitt aktivitetcenter och drömmer mig bort till en annan värld :)

Har ÄNTLIGEN börjat läsa Vargbröder. Velat läsa dem böckerna i typ hundra år! (haha vadå överdriva)
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt böckerna och börjat läsa första. Och jag älskar den redan.
Tog med den till aktivitetcentret så jag kan läsa den när jag börjat tröttna på detta med att leta jobb som inte finnns.

Ska ringa någon pekka som har hand om nyföretagsstartare och boka in ett möta med honom, så man kan få lite bra information om att starta eget.

Känner att mitt liv börjar gå åt rätt håll nu. Och jag är så otroligt exhalterad över hur framtiden kommer se ut :)
Jag är redo för den stora utmaningen :)

Detta är vad jag vill!


09-10-29 // 13.42

Idag är jag otroligt trött! Usch så trött jag är. skulle inte kollat på änglar och demoner igår innan jag la mig haha (A) Den va inge bra förresten. Tyckte den var rörig för dem sprang bara runt överallt som förvirrade hönor från den ena platsen till den andra. Man kanske skulle läst boken så man fattat lite bättre vad som skedde xD

Mellan halv nio och halv elva höll jag på och somna framför datorn. Tillochmed nickade till någon gång. Bestämde mig för att gå till Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen och fixa med lite diverse ärenden. Sen mötte jag farmor och farfar inne på Konsum så stod och snacka med dem ett tag, ringde sen syrran eftersom ja hittat en tidning på konsum som enbart innehöll twilight information. Kul!
Sen snacka jag med henne i typ över en timme och gick runt på stan under min lunchtid för ja orka inte gå hem o äta xD höhö.
Nu väntar ja på att klockan ska bli fyra så ja o Johan kan dra till Hummelsta nångång :P Vi ska både köpa godis o äta på hummelstakrogen! Kommer bli kul!

Inge jobb att söka idag heller :P Men orkar inte engagera mig till 100% heller. Det känns som att mitt huvud ska explodera av alla tankar!


09-10-29

Jag är otroligt trött.
Tvingade mig nyss upp ur sängen.
Ska till aktivitetscentret om en kvart. Förstår inte hur denna dag ska gå ihop.
Johan kommer vara tvungen o vara ordentligt rolig idag om ja ska orka hålla mig vaken ikväll (A) höhö.
Nej men de kommer nog gå finfint.

Det är frost ute idag. Skulle vilja fota det men orkar inte släpa ut hela kamera kitet för att sen släpa med mig det till Aktivitetcentret. Nej jag får förundras av dess vackra gestalt istället.
Otroligt nog börjar jag få världens julstämning innan ens halloween är över!
Igår kom ja på mig själv med att nynna på jullåtar. Hur sjutton gick det till?? men jo vi har pepparkakor i fikarummet och folk köper julmust som idioter!

I år ska jag ha världens finaste lägenhet med allt julpynt ja ska ha! O granen ska bli så fin!!






09-10-28

Sista jobbdagen den här veckan, sen AC tors-fre. Känns bra. Inte lika bra i plånboken. Men bättre i mitt huvud. Att bara ta det lugnt på AC i två dagar ska faktiskt bli ganska skönt. Ska verkligen lägga manken till för att försöka hitta något jobb att söka. Och inte bara sitta och läsa bloggar hela dagen.

Linnea var hit en stund idag, var kul att få prata av sig lite. Vi ses ju inte lika ofta längre eftersom hon har praktik och jag jobbar. Men vi försöker uppdatera oss minst en gång i veckan och ibland många fler!
Idag jobbar jag med Dennis, jag hoppas dem är klara med inventeringen på coop så jag kan maxa i frukthyllan o baka som jag brukar utan att behöva tänka på hur mycket jag tar ut och ändra på inventeringslistor. I dont like it!
Jag är väldigt dålig på att gissa hur mycket något väger.

Nu ska jag se på tv en stund innan jag drar till jobbet vid två =)


09-10-27// 23.43

Ändringar i veckans planering (som vanligt)
Ons (imorgon): jobba 14-23.12 med Dennis.
Tors: AC 08.30-16.00 / 16.00 - Hummellsta med Johan! Yeeiy!
Fre: AC 08.30-16.00
Lör: Åbergs kalas - Jennys halloweenfest på kvällen!



Fick ett väldigt tråkigt besked idag. Att två otroligt söta människor gjort slut. Så min fina ängel är alldeles förkrossad.
Finns så många ord att säga till denna människa (vilkat jag förmedlat till henne på telefon). Jag önskar henne all världens lycka! Hon är en underbar människa! Att veta att hon är ledsen känns fruktansvärt!

Verkar vara väldigt många som gör slut nu, är det höstdepprisionen som redan kommer smygande?
Tråkigt att det ska vara så. Det borde vara nu man söker sig till varandra. när det är kallt, mörk och skrämmande ute. Vem vill inte ha en hand att hålla då? Killen som gjorde slut med henne är just nu i mina ögon en riktig idiot! Men såklart är han inte en sån dålig kille egentligen, förutom att han gjorde slut med min fina ängel. Så nu är han en idiot tills hon mår bra igen.
  Kärleken krossar många hjärtan, men tror jag skrivit i denna blogg eller om det var min gamla, att man alltid kan resa sig igen. Vad som än händer en. Man ligger tryckt mot backen och blöder. Inom sig skriker det att man är förlorad för alltid. Men varesig man vill det eller ej så läker alltid tiden alla sår. Man lär sig att acceptera faktumet. Det lämnar ett ärr, men det går att leva med. Tillslut kan man gå vidare och finna kärlek på nytt.

Tänker på dig min vackra ängel! Att inte älska dig är obegripligt! Det existerar inte <3


ÄNTLIGEN!

Är så glad! Efter så långt och slitsamt letande har ja äntligen hittat de superfina änglavingar som jag vill ha till maskeraden =) I LOVE THEM!

Nu ska jag göra mat. jobba idag 14-23.12.
Kan de inte bli fredag så ja jobbat klart veckans dagar??

09-10-27

Tisdag, jobbdag för mig. Och är det inte fantastiskt ironiskt att det då ska vara fint väder?? Jag har velat ha fint väder i flera dagar så jag kunnat inviga mitt objektiv. Men kan ja fota idag då ?? NEPP
Var en kille som undrade vad "det är ödets ironi" betydde. Ja här har han ett bra exempel xD
Men jag är inte bitter.

Ska ned på stan nu innan jobbet med Jenny, först ska vi till lindgården och leta runt där efter ett par änglavingar. Hittar vi inga måste jag tänka om min maskeradklädsel, och då kommer jag nog bli så tråkig att ja typ bara är vampyr eller häxa. För då orkar ja inte lägga ned massa mer energi!
Kommer nog bli en kul helg, fullt upp som vanligt!


Ett tips!




09-10-26 / 13,05

Det regnar ute.
Men det är något slags dimmregn. För det regnar inte stora droppar eller duggregnar,
bara som ett dimmigt moln av regn.
jag gillar det.

Gick nyss ute i vädret. Tänkte lite och såg på löven som börja täcka marken där man går.
Det är så fina färger på löven. Men sorgligt att dem ska falla av träden när dem är som vackrast.
Jag är ett tvättäkta oktoberbarn. Jag Älskar oktober. Speciellt när Allhelgona och Halloween närmar sig.
Allra bäst är när man får gå till kyrkogården och se på alla underbart vackra ljus som folk tänder till minne av sina bortgågna älskade.
Jag älskar oktober, för det är början av hösten. Den vackra delen av hösten. Sen faller alla löven, snön eller slasket kommer och för oss väntar ett halvår av vinter.
allas våran depp period.

Ibland saknar jag kärlekens sötma. I tider som på vintern. Men jag skyr tanken på att binda mig till något som kan hindra mig från att göra det jag känner för och drömmer om. Tänk om man fäster sig vid en person, som sen inte alls vill samma saker som en själv. Ska man då ge upp alla sina drömmar för den personen?
Jag har svårt för det här med att binda sig. Eftersom min själ vill vara fri. Men samtidigt skulle jag vilja ha någon att gå och hålla i handen eller krama om när kylan biter som hårdast.

Varför ska man alltid vara så komplicerad?
Vilja två saker, hjärtat drar en åt ett håll och hjärnan åt ett annat..


En tanke.

En ganska rolig tanke som jag funderat över är:
Vad tänker folk när de står i kassan och ska betala?
Eller en annan intressant tanke:
Vad tänker kassörskorna på?

Jag som kassörska träffar ju en hel del konstiga människor varje dag.
Och då började jag fundera över vad alla människor tänker på när dem står där och ska betala.
Eller andra kassörskor, vad tänker dem på varje gång en ny människa ställer sig framför dem.
Jag undrar alltid över varje människas historia. Eller varför dem beter sig på ett visst sätt.
Eller en annan skrämmande tanke, kan någon av dessa människor vara kriminella, pedofiler eller några andra hemskheter? Till synes helt vanliga människor?

Är inte de skrämmande? att man inte vet.
Mina tankar fick just en skrämmande vändning xD tror jag lämnar det där.


09-10-26 - Aktivitetscentret

Aktivitetcentret. Vilket skämt.
Sitter inne på aftonbladet och expressen och läser. Har inget annat och pyssla med.
Har kollat efter jobb på Platsbanken men inte hittat något att söka.
Och det känns ganska värdelöst ändå. Har ju ganska mycket jobb på Servus nu. Så jag klarar mig mer än väl.
Längtar till den 6e november. Då åker jag ned med morsan till Vara.
Att få komma bort från denna tråkstad en helg är inte helt fel!
Snart lunch iallafall! Ska dra ned på stan då och kolla runt lite. Är ändå inte hungrig så skiter nog i lunchen. Kanske köper en banan på Coop.


09-10-26

Inte bra att ligga uppe halva natten och kolla på Vampire Knight!
Men ja ville se klart hela serien innan jag gick och la mig.
Vid tre tiden fick jag lov att ge upp. Med ett avsnitt kvar!
Men mina ögon ville inte som jag ville, och klockan tickade iväg farligt mycket!
När mobilens alarm ringde vid åtta förstod jag knappt vad som hände, gå upp nu??
Inte ofta man får vara ledig lördag-söndag. Och när man väl får det får man nästan för sig att man ska få sova ut tre dagar i rad. Men icke!

Det är regnsjukt ute idag, hur länge sen var det vi såg solen?
Antar att de bara är att vänja sig nu när jorden beter sig om den gör.
Pågrund av hur vi behandlat den i alla år. Det är skrämmande att tänka på alla naturkatastrofer som ligger på lur och bara väntar på att få explodera över oss.
Tänk de länder som det redan finns risk för orkaner och liknande? hur kan de människor som bor där våga bo kvar? Jag skulle fly med svansen mellan benen undan de land som hade såna skrämmande fenomen.

Men nu mera finns de överallt, naturkatastroferna. Det finns ingenstans att ta vägen. Borde det inte sända en signal till oss att de är dags att agera? Jo, vi ser alla varningslysen men ändå ignorerar vi det in i det sista. Även jag.

De är läskigt!


Vampire Knight.

För ett tag sen hittade jag en serie som heter Vampire Knight. Det är en anime-serie (animerad). Har aldrig gillat sånt förut. Men denna serie är riktigt bra! Den är på japanska på den sida jag kollar så har den engelsk text.
Riktigt bra vampyrserie och riktigt bra gjord! Blivit helt fast i den och har suttit nu i 7h och tittat. (med en del avbrott för att äta osv.

Riktigt kär i denna serie! Både romantisk, spännande, läskig och rolig!
Sidan ja är inne på o kollar på denna serie heter:
http://www.anilinkz.com


Bilden tagen från:
http://images1.fanpop.com/images/photos/1300000/Vampire-Knight-vampire-knight-1347754-1024-768.jpg

Söndag

Morgon, eller god eftermiddag kanske?
Klockan är snart två och jag vaknade för en timme sedan. Var länge sedan man fick sova ut ordentligt.
Skönt, nästa veckas jobbvecka har visst förändrats lite.

Mån: AC
Tis: 14-23.12
Ons: 14-23.12
Tors: 14-23.12
Fre: AC

Fint!
Har fortfarande inte hittat de som behövs till min maskeradkostym till på lördag. Börjar ju kännas lite stressigt med tanke på att festen är på lördag! De är fint det.
Ville till smedjebacken och fota idag. Ja och mor åkte ju förbi där igår när vi skulle åka till Ludvika och jag såg några bra ställen att fota. Men icke, alldeles för långt och gå, och jag har ju inte tillgång till bil tyvärr..


Quarantine

Chipsen är uppätna, filmen är slut.. klockslaget sova har slagit in för längesedan. Men trots det är jag vaken. Vill tacka Jenny för en otroligt trevlig kväll. Var jätteläskigt att se på filmen Quarantine med dig! Jag brukar aldrig bli rädd när ja kollar på skräckisar, men att titta med någon som blir det är en helt annan känsla! Mycket trevlig kväll även om den blev lite nedstämd mot slutet. Men kom ihåg att du inte bär på världens alla bekymmer och att världens alla bekymmer inte är ditt ansvar! Även då jag förstår att de är svårt för dig att inte ta till dig allting! Du är en bra människa <3


Bilden tagen från: http://www.fullhalloween.com/blog/wp-content/uploads/2008/12/quarantine_2008_poster.jpg

Dollarstore

Idag var vi till Dollarstore i ludvika. Jag köpte MASSOR med kattmat och nya gardiner. Älskar dem verkligen. Har vantrivts med mina gråa fula panelgardiner en längre tid nu. synd för Danny bara som brukade sova i gardinerna höhö.

Tog en bild på gardinerna i ena fönstret. Är supernöjd. Verkligen mycket snyggare än hur det var tidigare.
Jag älskar min lägenhet!


Lördag.

Mycket att göra idag. Slänga in åbergs present i brevlådan, åka till pappa och lämna räkningar och en present, åka till dollarstore. hjälpa mamma med sitt hår... och mer? Ja det får vi se.


Hon ställde sig alldeles intill honom, och hans kropp skrek efter hennes närhet. Hennes händer letade sig upp för hans armar och stannade vid hans ansikte.Hennes ögon trevade efter hans, men han förmådde sig inte se in i hennes ögon.
”En gång i tiden litade du på mig.” Han tvekade bara en sekund. Hennes ansikte var så nära hans att han kunde känna hennes ljumma andedräkt.
Patriks puls rusade, han ville ha henne. Hans begär överrumplade honom och han var oförmögen att röra sig.
Hennes läppar snudde lätt vid hans. En känsla av deja vú rusade genom hans huvud och hans läppar tryckte sig mot hennes. Hans händer tog hennes ansikte och han kysste henne passionerat.
Det snurrade i huvudet på honom, han ville ha mer. Men han slet sig ifrån henne, stapplade några steg bakåt trots att hans kropp trånade efter henne.

Vad kan detta lilla stycke komma ifrån? Ja vem vet;) iallafall är de jag som skrivit höhö.


Min vargtatuering gör mig hel.. <3


Nattblogg.

Nu blir det lite nattblogg. Fredagens arbetspass gick suveränt! Massa roliga händelser under kvällen.
Bland annat frågade en kille efter mitt nummer. Men eftersom de aldrig hänt mig blev jag så förvånad så jag sa att jag var upptagen. Lika bra för han var inte alls min typ. Sen har nån kille börjat snacka med mig, förut tyckte jag att han var otrevlig, men han verkade ganska schysst idag.

Min relation till min chef har blivit bättre. Idag undra han om jag och Jeppe är redo för att börja stänga butiken själva. Jag sa att vi självklart var det. Och han sa typ: De är rätt Elin! Fan va bra!
Känns som att han litar mer på mig nu än förut. Men jag har ju faktiskt visat att jag är otroligt flexibel och ställer upp! Så förtjänar det! =)

Köpte klick idag. Där fanns det en novelltävling där man ska skriva en kärlekshistoria. Försökt jobba lite på ett utkast. Men ni får inte se! Syrran ska få läsa dock. Men vet inte, känner mig inte nöjd riktigt. Deadline är den 6e november.

Idag (lördag) blir det dollarstore med mamma =)



Danny är trött. inte jag. jobbigt!


This is me!



Im happy just to be me! =)

Ny dag.

En ny dag har kommit. Och jag är jättetrött.
Men inte konstigt när man lägger sig alldeles för sent om natten.
Hörde inte när syster lämnade lägenheten vid fem tiden.
Idag blir det jobba hårt på servus! 14-23.12
Sen blir det en skön helg innan jag får en hårdarbetsvecka framför mig.
Mån - aktrivitetscenter
Tis - jobba 14-23.12
Ons - Jobba 14-23.12
Tors - jobba 14-23.12
Fre - jobba 14-23.12
Lör - Halloweenfest.
Sön - Däckad.

som sagt det kommer bli en hård vecka nästa vecka.
Men rolig och precis så som jag vill ha det. Mycket att göra!
Blir dock inte så socialt för mig tis-fre. Bara jobba och sova.


Björn åkte skridskor - dödade sin cirkusdirektör.

Läste precis en artikel om en björn som dödat sin cirkusdirektör i Kirgizistan.
Björnen hade även skadat en annan man väldigt allvarligt.
Polisen hade kallats till platsen och skjutit björnen. Blir så otroligt förbannad när man läser om såna saker.
Klart som fan att björnarna skulle slå tillbaka nångång. Jag menar... björnar som åker skridskor??? HERREGUD! Var är våran värld påväg??

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6001262.ab

Det är oklart vad som orsakade attacken??? oklart?? det tycker jag då verkligen inte..


Lugn dag.

Lugn dag. Skönt.
För ovanlighetensskull har man kunnat ta det lugnt och inte stressa eller jobba.
Det var inget bra väder idag. Ingen fotografering. Synd.
Men i helgen kan jag ta och göra ett försök att inviga mitt objektiv!
Vill ut och se stjärnorna. Men de är molnigt ute. Stjärnorna inspirerar mig på en högre nivå.
Dem ger mig tröst, de väcker nyfikenhet inom mig, och jag kan se på dem när jag är ute i kylan och bara drömma mig bort i oändligheten.
Vad finns där ute? Vad är deras hemlighet?
Finns det något bättre där ute än här nere på jorden?
Mitt hjärta söker svar på frågor som inte ens de mest insatta människor fått svar på.
Kanske får vi aldrig veta?
Jag skulle vilja veta.
Jag vill veta.


Städat.

Har städat hela lägenheten. Storstädat verkligen. Det blev riktigt rent och beboeligt ! Kors i taket.
Nu är jag hemma hos Linnea. Vi ska baka något. Skönt att inte bara ligga hemma och inte göra någonting.
I kväll ska jag och syrran göra mat. Frågan är vad?
Vet inte alls vad jag är sugen på eller vad man borde äta. Kanske får ta en kik i frysen och kolla vad som finns att välja på.
I morgon ska jag jobba 14-23.12. Känns bra!


Jag har en dröm.

Jag har en dröm!
Och jag kommer göra allt för att nå fram till den!
Jag vet vad jag vill göra. Och innan jag når dit finns det många hinder att ta i tu med.
Men jag kommer att göra allt! Gå in 100% i detta för att en dag lyckas med mitt mål!
Det var länge sedan jag såg ett ljus i min framtid. Bara ett suddigt töcken av oförstående, rädsla och förvirring.
Men nu vet jag vad jag vill, nu ska jag bara nå dit också.

Vägen är lång och svår, med mycket jag inte förstår eller förut varit med om.
Men jag är redo!



Idag blir det att städa, verkligen storstäda. Vet inte när jag gjorde det sist. och när min syrra reagerar på att de är skitigt, ja då är det verkligen skitigt!



Rekryteringsmässa!

Denna dag har varit.... krävande och intressant.
Var på rektryteringsmässa med Jenny.
Vi prata med många intressanta företag. Men inget jag fastnade för eller såg någon framtid i.
Hoppas de andra som var där hade större lycka än oss.

Efter mässan drog vi och shoppade.
Jenny köpte lite kläder, jag provade skor men jag kom hem med ett nytt objektiv till D40:n!
Jag är ÖVERLYCKLIG! Är ledig i morgon så hoppas att de är fint väder då så jag kan prova det!
Fick ge 2999kr för hela mitt objektivkit. Jag är mycket nöjd. Fick ju pengar till detta i födelsedagspresent av pappa och Yvonne. Ska använda det bland annat till Paramore konserten i November!

Hämtade ut biljetterna till New Moon premiären (midnattsvisningen), 200kr försvann men de är det värt!
Vi kommer få se första och Andra filmen efter varandra! Jag längtar!




Den headern jag har eller den här? Svår fråga.



Den här headern eller den andra?
Vilken ska jag välja?
Det är en bra fråga.
Jag får fundera.


Det är kallt ute.

Det är kallt ute nu!
Förr hade jag fruktat kylan, deppat ihop av att det är dags att bli vinter.
Men nu välkomnar jag hösten och vintern. Det känns underbart att få klä på sig höstjackan, halsduken, vantarna och de härliga höstskorna och fortfarande kunna känna sig otroligt snygg.
Det var väldigt dimmigt ikväll när jag gick hem ifrån jobbet.
Saknar stjärnorna. Det slog mig idag att det var väldigt länge sedan jag såg på stjärnorna ordentligt.
Mina tankar har varit på så många andra ställen att jag glömt bort vad som betyder otroligt mycket för mig.
stjärnor, fantasi, filosifering, ja tankar om liv på andra planeter. Allt sånt har legat längst bak i min hjärna.
Men nu viskar dem i mitt öra. "Kommer du ihåg oss?"

Jag söker er i mina drömmar, och ni smyger i utkanten av mitt medvetande,
vad var det som en gång betydde allt?
Jag håller på att finna er igen! Mina älskade skatter <3


Jobba!

Nu ska jag gå till jobbet.
Blir ett pass 14-23.12.
Tror att denna dag kommer gå fort. Jag känner det på mig.
Med min nyfunna livsglädje ser allt mycket ljusare ut.
Då kommer även tiden att gå fortare.
Ja jag är en gladare människa. Det var många månader sedan jag kunde säga att jag var lycklig.
Men tror faktiskt jag är det nu. Allt är perfekt i mitt liv, jag har ett jobb, en egen bostad. Vännner som inte bråkar med varandra. En någorlunda stabil familj. Ja nu fattas bara hunden så skulle jag vara över mina öron lycklig.
Det är så här livet ska kännas, och det var alldeles för länge sedan jag kom ihåg hur det kändes.
Men alla mina bekymmer är undanröjda och jag kan andas fritt igen!

Det är fantastiskt!

Skaffa ny hobby?

Jag skulle vilja göra nå saker som jag kan sälja.
Finns ju många som gör egna armband och liknande som de säljer.
Vad kan jag komma på att göra?
Det svåraste att komma igång med något är att börja.
Att inte bara tala om det. Så vad ska jag kunna pyssla med?
Det är en svår fråga. Men jag ska nog kunna komma på den.
Vill ha något att pyssla med när jag inte jobbar.
Vore otroligt kul att kunna sälja det sen. På tradera, loppis, internet och så vidare.
Men vad vad vad? Dags att damma av min fantasirika hjärna och börja jobba.


Börja göra egna armband? Detta armband köpte jag på tradera genom att söka på välgörenhet.
Är ett armband som En andra chans gör. Det är en ideel förening som tar hand om övergivna sällskapsdjur.

Fantasi

Mitt liv är underbart!
Vänner som alltid finns där,
jag kan vara mig själv.
Här har ni en flicka fångad i fantasin!

Här vill jag föralltid bo!
Vad vore jag utan fantasin? En ganska sorglig typ.
Den får mig att drömma och att må bra.
Fantasin är luften jag andas och en tröst när jag,
inte mår bra!

När jag ser min spegelbild, så okänd,
så främmande.
Hjälper fantasin mig att älska mig själv,
mina brister, mina egenheter.

Jag ser världen med andra ögon,
än andra kanske gör.
Jag menar inte att jag är speciell,
bara annorlunda.

Nu har jag funnit mig själv.
Och jag är stolt över mig själv.



Fri själ.

Livet är ett intressant ting.
Det går upp och ned.
Människor kommer och går.
 Ja livet är inte en lätt sak att ta sig igenom.
Men hur många gånger vi än faller till marken, lyckas vi alltid ta oss upp igen.
 Länge har jag legat på marken och blödit.
Men nu har jag rest mig igen.
Och nu är det dags att gå vidare.
Fri som en fågel, ska jag bredda ut mina vingar och fånga vinden.
Nu är allt möjligt, allt är ljust och klart.
Inget som tynger ned mig till marken.
Nej jag är fri igen, att springa i oändliga skogar.
Yla till månen och andas in frisk luft.

Jag är en frisjäl igen!
En viskning i nattens mörker.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0