Söndag?

Söndag idag tror ja? Eller är de måndag?
Skit samma ja ska jobba båda dagarna så spela roll xD

Sitter o väntar på att man kan få komma iväg till jobbet nångång så man kan komma hem sen.
Fyfan denna helg har inte varit o leka med! Var tänkt att ja skulle gymma idag. Ställde klockan på nio. Men ja kom verkligen inte upp. Var så jävla trött. Fyfan! De var inte o leka med kan man säga.

Ännu en jobbdag väntar på mig.
Och jag har seriöst inte koll på vad de är för dag längre. Trodde de var onsdag igår och idag kändes det som måndag. :S Jag har verkligen tappat all koll på dagarna!
Jag har ingen känsla för dagar längre för de spelar liksom inge roll längre.

Spelar de någon roll egentligen? Mina veckor ser ju likadana ut vecka för vecka ändå.
Vakna, äta, träna, jobba, äta, sova, vakna, äta, träna, jobba, äta, sova, vakna osv.


Men ja är glad ändå :P för nu är de inte många månader kvar till vår!!! =)


Igår var jag på Åbergs lilla bebis dop innan jobbet =)
Evangelie var så söt i sin lilla dopklänning =)
De var en väldigt fin cermoni!




Helg?? va?? skojar ni??

Helg? nej va sjutton är det?? Nej du helg existerar inte i min värld just nu. Lördag idag har ja hört och jag ska jobba kväll precis som igår. Och i morgon ska jag också jobba kväll.
Men klaga går inte. Fatta va nice med pengar ja tjänar denna helg! Åker rätt ned i resebössan :P
Shit de är ju snart april! Bara mars kvar sen åker vi!! Ska bli så underbart roligt att åka till london =)

Blir ju min första utomlandsresa. o klarar ja o emelie den så kommer jag nog bli modigare gällande att åka utomlands =) då kanske ja kan ta de stora steget o åka utomlands o jobba =) kanske kanske inte. Man ska inte säga för mkt iofs. Men ja är sjuukt sugen på Corfu. =)

Det visar sig. Dop blir det som nummer ett idag iallafall. Sen blir de jobba jobba jobba.

Och i morgon ska jag gymma på morgonen med mamma innan ja börjar jobba klockan tre. Fyfan vilken helg! Sen blir de jobba jobba nästa vecka också! =) Sen på onsdag ska jag till röntgen o röntga min arm :S usch! jag längtar INTE! o 100kr fattigare blir jag :S

ja ja!
En sak i taget som man brukar säga =)

Bjuder på en spännar bild hahahah!

Skumma drömmar!

Drömde en helt sjuk dröm inatt. Den innefattade många olika saker.
1. Molle drack öl när vi var på stan och letade näspiercing åt mig som jag hade haft sönder på nått jäkla vänster. (molle är nykterist) O hon var skit full o Syrran var flyförbannad för att Molle hade svikit deras lilla nykteristklubb.
2. Jag och steffie (som ja inte träffat på två år) skulle ut på nån jävla utflykt fast hon inte fick för sina föräldrar. De höll henne typ fast i deras hus men vi smet iväg och drog o bada och hamnade helt plötsligt på servus.
3. Servus kassan var utomhus och vi sålde fisk. Jag jobbade helt plötsligt och en kund hade köpt massa konstiga fiskar typ Bläckfisk, slämmiga krabbor och liknande konstigt. De gled hela tiden under vågen och jag försökte desperat få upp dem samtidigt som de var helt slämmiga. Sen hittade ja en skit liten bläckfiskbebis (som ser ut som dem på Happy Aquarium på Facebook) som jag var tvungen o springa iväg in i butiken med till nått konstigt akvarium o den sög heltiden sig fast i min hand o de gjorde skit ont.
Sen när ja kom tillbaka så var de världens kaos. Kunder försökt hjälpa mig men det sluta med att jag fick sparken från servus.

Skit skum dröm. Jag vaknade upp mitt i en annan dröm som ja inte riktigt minns vad den handlade om.
Men riktigt skumt var det iallafall. Jobbar för mycket kanske? xD hahahaha!

Hejhopp =)

Nya planeringar återigen!
Japp ja hade ju tänkt gå på boxning på söndag kväll. Men icke. Här ska vi inte planera in något. Nej nej haha ;) Servus ringde o väckte mig i morse o sa att de ändrat schemat igen. Så nu ska jag jobba kväll hela helgen. Ack inte lätt när de är svårt haha =)

Får hoppas att jag slipper jobba nästa helg iallafall =)
Annars blir Elin en mycket irriterad människa ;) haha!

Nej men blir ju mycket pengar för mig iallafall =) får hoppas på det! Då¨blir elin en glad människa =)
Då kan ja sparas mer till londonresan =) Ska bli så kul!!

Längtar så otroligt mycket till den tionde april =) då pyser vi vår egen väg =)


tisdag

Idag vaknade jag tidigt. =)
Drog till Arbetsförmedlingen o fixade med biljetterna de hade fått betala för men som ja inte kunde bruka pga ovädret. Sedan drog ja till coop extra o handlade lite innan jag drog till mamma o käka semla =)

Idag har jag gjort ris, med en sås som bestod av Creme fraiche med vitlösksmak och färska champingjoner och till det hade ja lax =) var mycket gott!

Sen ska jag ta och gymma i eftermiddag =) vid fem-sex tiden =)
I morgon ska jag jobba kväll!


Varit en riktigt skön dag idag. Antagligen för att de är sol ute =) Man blir så mycket gladare när solen lyser! Känns som var. Har till och med min balkongdörr uppe o de är inte så kallt så man fryser. de är bara skönt :D

Jag älskar det!


Min dag!

Min dag blev väldigt jobbig! Gick upp klockan sju på morgonen för att fixa mig till anställningsintervjuen jag skulle på idag.
Åkte med tåget till västerås 09.48. Hade hört att det kunde vara problem med tågen idag. Men allt verkade ju gå finfint. Mitt tåg var inte de minsta försenat.

Men allt de spännande hände när ja kom fram till västerås. Började med att jag fick se att mitt tåg till eskilstuna som ja behövde åka med för att komma i tid var inställt och ersatt med buss. Kul.. tänkte jag och gick in till resecentrum där total kaos rådde. Tog en nummer lapp (8 nummer före mig) och väntade. De hade fixa fika med bullar, pepparkakor o kaffe, te o liknande för att alla skulle ha något o göra medan de väntade.

Tyckte så otroligt synd om en kvinna som försökte göra alldeles för mkt samtidigt. Hon hade två små barn varav den ena satt i barnvagn. Hennes ena son började gnälla att han var törstig för han hade fått pepparkakssmulor i halsen. Kvinnan ber om vatten o en sj kille säger åt henne att de finns vatten i en av termosarna. Hon kollar runt i alla men hittar inge vatten. Killen plockar fram en termos o säger att de finns vatten i den o går. Men när hon häller i vattnet i en mugg märker hon att de är varmt. Hennes unge börjar snart skrika o gråta för att han vill ha vatten, mamman börjar bli förtvivlad samtidigt som de är hennes tur. Hon försöker be om vatten samtidigt som hennes son skriker o gråter o hon försöker ordna med sina biljetter samtidigt. Tillslut brister allt för mamman o hon börjar gråta stackarn!! En kvinnna hämtar vatten åt barnet o en kund kommer o tröstar henne o en sj arbetare (en tjej) börjar leka med kvinnans son. Stackarn hon hade nog det jobbigt men folk hjälpte henne iallafall! Gjorde mig så otroligt glad o se!

Iallafall ja får veta att mitt tåg ska ersättas av buss men de har ingen aning om ifall ja kommer komma i tid. Ja måste tala med busschaufören själv. Så ja går ut i kylan för att vänta på bussen. Bussen skulle gå 11.35 o ja går ut fem i halv. Tio minuter klarar man tänkte jag då. Men icke, fick stå o frysa till tolv innan de ens kom någon buss. o då fick ja veta att bussen var sönder o inte kunde avgå på ett tag!! Då ringer jag Parken zoo o berättar att ja inte vet om ja kan komma pågrund av trafik kaos! Hon säger att hon förstår o att vi ska boka in en annan tid senare.

Sedan bestämmer jag mig för att skita i allt när bussen fortfarande inte kommit iväg kvart över.
så går in på resecentrum igen o de köper tillbaka min resa mellan västerås o eskilstuna. När ja står inne på resecentrum ropar de ut om min buss att den ska avgå. ja kollar på klockan. den är fem över halv ett. så de kändes som ett klokt beslut att inte välja att åka med bussen. Men sen säger resecentrum till mig att ja måste vänta till 18.15 (min biljett till hemresan) innan ja kan åka hem. FYFAN tänker jag o går. Ja då får ja väll shoppa eller nått o leta dop present till åberg. Men sen kom syrran på att ja kan boka om tågkompaniets biljett till en tidigare.
Så ja går in på resecentrum igen o väntar 8 nummer innan de är min tur. Då berättar en annan tant att ja kan åka när ja vill på biljetten för så funkar de på tågkompaniet! Man ba jaha tack för att ja fick den informationen tidigare!!

Bestämmer mig iallafall för att leta doppresent till åberg när ja ändå är i västerås. Sen en halvtimme senare går ja tillbaka till stationen med en jättefin dop present. dock missar ja mitt tåg hem med 1 minut o tvingas vänta på nästa tåg. Men de gjorde inte så mkt. Slapp förseningar o liknande hem iallafall!

Var en riktigt stressig o jobbig pärs och jag hoppas med hela mitt hjärta att den stackars kvinnan med barnen kom till göteborg tillslut!

Måndag

Det är så kallt ute.. Jag förstår inte vad som händer med världen! Vi har inte haft en sån här vinter på många år. Är det såhär vintern egentligen ska vara? Är det klimatförändringarna som gjort att vintern tidigare misslyckats eller är det tvärt om? Har klimatförändringarna gjort vintern värre?

Är vi påväg in i en ny istid??? Jag vet inte om jag skulle överleva då. Jag behöver vår och sommar!! Annars kommer jag dö i deppression tror jag.

JAG HATAR VINTERN!!!




Ska snart ut i kylan för att gå till stationen. Ska på anställningsintervju för Parken Zoo.
Känner mig inte så peppad dock. Usch vill inte ut i den här kylan! VILL INTE!


Söndag.

Söndag. Känner mig en aning nere av nån anledning. Ingen aning om varför. Kanske är det för det här snöovädret?
Jag är så trött på all äcklig snö! De är så kallt ute och de är omöjligt att klä sig så man inte fryser. Visst vintern är vacker, de är den. Men nu räcker det. Våren är finare. Och varmare. Och somaren är desto bättre.
Gud så jag saknar värmen. Varför är sommaren så kort? Man får ju ångest innan sommaren ens kommit :S

Jag känner ångest inför framtiden. Alla saker som man vill men inte kan göra av olika anledningar.
Jag vet inte alls vad jag vill göra med framtiden. Jag känner mig så jävla vilsen! Snart 2 år har gått sen ja lämnade skolan bakom mig och jag vet fortfarande inte vad jag vill göra! Inte en susning!

Usch vilken ångest jag har. Och jag är livrädd för att fastna på servus för alltid. Jag tackar nej till jobb ja drömmer om för att de blir för krångligt att ta dem. Jag får ju inte bo hemma så vad ska jag göra?? Ja kan inte bo på gatan.

Jag hatar att vara bunden på detta vis. Hatar det verkligen!


-

I know you're safe (Whoooooo)
You're gonna stay (Whoooooo)
But your mind could change (Whoooooo)
I'm going insane (Whoooooo)
I'm going crazy!


Utgång ikväll!

Yes de är ikväll det. Först förfest hemma hos mig och sedan utgång på GM =) har tagit mig en kort tupplur tidigare idag och kanske tar en till efter maten =) men ska först göra kyckling och ris till mig o syrran :) hoppas jag lyckas med det =) hade inge curry hemma så vi kör coleslaw till istället ;) höhö :P

Ska bli kul o träffa lite folk o dricka o ha lite trevligt =) sen får vi se hur kvällen blir =)
Kanske ses vi i dimman? Kanske ses vi inte alls =) endast tiden kan utvisa =)

Vi hörs kanske senare =)

Puss puss

Helg? Nepp va är det? :O

Fredag kväll. Tror du ja får ledigt i morgon? Icke! var längesen man var ledig en hel helg. Ska jobba 06.30-12 mitt hatpass. Går jämt så långsamt o ja mår jämt så illa. men men pengar är pengar. På kvällen blir det utgång med vännerna =) Johan ska komma hit, min bästa kompis för er som inte vet ;) ska till gm med syrran, malin, johan o jeppe =) blir nog kul forhoppningsvis!

Var iväg o gymmade idag med malin o syrran. kände mig som värsta träningscoachen hahaha! blev inte så jättemkt gjort för min del men äsch va ett tag sen ja va på gymmet så var nog bra =)

Men men sova var det =) får uppdatera bättre i morron =)


scream

In the car, at the party
Got his hands, On your body
Don't fight it, Ooh
If you like it, Ooh

In your room, on the rooftop
Feels good, don't stop
Don't fight it, Ooh (Don't you fight it)
If you like it, Ooh (Why don't you)


Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right (Scream)
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right (Scream)
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right ()
Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right (Uh, Sing it)


=)

Tänker på dig ibland. Och de färska minnena jag har är inte bra. Synd. För vi hade bra stunder. Men de har suddats ut av allt de dåliga. Men det är bättre såhär I think =)

För nu mår jag så jävla bra! <3
Och jag hoppas att du också gör det!



Familjeläkaren

Japp ja ringde familjeläkaren idag. Fått tid i morgon 15.15 för att kolla min arm.
För er som inte vet så bröt ja armen när jag gick i sexan (båda benen rakt av). Jag opererade den och den läkte sedan. Men den läkte ihop fel och jag har haft problem med att vrida på armen men har inte lidit av det.
Men nu har ja börjat få värk i den när ja jobbar extra länge eller när jag styrketränar. Väldigt jobbigt. Så nu har jag motvilligt bestämt mig för att ta itu med saken.
Så vi får  se vad läkaren säger i morron. Jag antar att enda sättet är att operera o göra om. Men jag hoppas förståss att det inte behöver bli så. Men hur ska man annars lösa det liksom? Jag ser ju inte fram emot att behöva stå ut med gips precis. Och hur blir det då med jobbet? ja måste ju liksom kunna jobba annars får ja inge pengar o då kan ja inte betala räkningarna.

Ack sånna bekymmer ja har. Men får ta itu med det som det kommer. Får börja med att ta itu med besöket i morron trots min sjukhusskräck. Usch

Idag jobbar jag 14-18 sen ska jag konditionsträna. Låta armarna vila tills i morron.

Bild på mig o Fanny på konrad i lördags. o syrrans hand är med ;)

Rolig överraskning.

Är trött efter morgonens jobbpass. Ska nog ta mig en tupplur innan jag går på nästa =) började jobba 06.30-10 nu ska jag jobba 15.30-23.12

Har ätit tortelini med carbonara sås idag =) mums!

Idag ringde mamma o berättade att hon, jag och syrran ska på någon slags styling grej i västerås den 18e april =)
Sminkning, hårstyling och fotning gratis =) man ska tydligen ta med sig 3 olika klädbyten också. =) Blir nog skoj! Något att se fram emot när man kommer fem ifrån london den 13e april =)

Eskilstuna djurpark har hört av sig o vill att jag kommer på intervju 3h som på kolmården fast för deras djurpark =) detta gällde dock inte djurvårdare utan butiksbiträde i Restaurang och konferens pingvinen =) blir nog kul! så måste ta mig till arbetsförmedlingen o kolla upp om de betalar resan dit =)
I sånt fall ska ja dit på måndag =)

Nej känner mig kluven. Duscha eller sova? svårt val!


Mardröm!

Alltså jag blir galen!
Har ni någonsin haft en mardröm som ständigt förföljer er? I flera år!
Jag har en dröm som jag haft i flera år nu. Den är alltid olika men grunden är den samma!
Den kommer alltid när jag minst anar det. Och det hade inte retat mig så mkt om de inte var för att jag aldrig förstår att det är en dröm. Det skrämmer mig otroligt.
Jag drömmer att jag tappar mina tänder. kanske låter löjligt, men tänk er att en tand blir skadad och lossnar. Sen börjar alla tänder lossna en efter en och blodet sprutar och tänderna bara rasar i munnen på dig, ner i dina händer. Och du fattar inte att de är en dröm! Nu har drömmen dessutom utvecklats så att en bit av min käke lossnar. De hänger i munnen o ja kan inte prata, och blodet bara sprutar. I natt tänkte ja till och med: De är bara en dröm du kommer vakna, de är bara en dröm. Men ja vakna inte. Och då trodde jag det var på riktigt. Och då fick jag ännu mer panik. Och så här är det jämt när ja drömmer den där drömmen. Jag vet inte vad den betyder. Men den har jagat mig i flera år. Och jag blir lika rädd varje gång.
Drömmen i sig skrämmer mig inte, de är bara de faktum att jag inte förstår att de är en dröm. De känns så otroligt verkligt.

Det är hemskt! Och jag är fortfarande skärrad. Man vet aldrig när drömmen bestämmer sig för att smyga sig på mig.

Jag blir tokig!!



Död dator!

Inte uppdaterat på länge av den anledningen att min dator totalt dött. går inte att starta eller någonting.
Jag hoppas hoppas hoppas att kenneth kan rädda innehållet på datorn. annars vet ja inte vad ja tar mig till.

Igår vart det iaf utgång i västerås på konrad. hade skit kul. roligt sällskap, dansa som en galning. träffa trevliga killar o fyllekäka på donken. fyfan idag mår man som man förtjänar. Men riktigt kul var det och jag hoppas det görs om snart igen. =)

Idag ska jag bara vila, duscha o rå om mig själv. synd att ja inte kan kolla legend of the seeker bara =( de låg på min andra dator :(:(

Inte mkt att göra åt för tillfället =/

Hörs kanske senare. bilder kommer nog upp senare också.

Torsdag

Torsdag!
Japp idag gick jag upp tio. De var så otroligt skönt att vakna till känslan av solen som smekte mitt ansikte och kissen som myste bredvid mig. Dock varade det inte länge förrän mina grannar börja spela trummor och då kändes det som att de var lika bra att gå upp. så jag drog till gymmet och gymmade en o en halv timme =)

Idag ska jag äta wokade grönsaker o lite pasta till samt ett ägg för de blev jag sugen på =) ska även ha ett glas juice till.
Sen ikväll när ja jobbar ska ja äta 1banan o 4 riskakor =)

Ska börja räkna poäng nu som de gör i viktväktarna. Så ja håller lite koll på hur mkt jag stoppar mig samt vad jag stoppar i mig =) tror det kan bli ett intressant och kul projekt. Då kanske ja också lär mig att inte stoppa i mig massa godis =)

Nej föna håret snart. Jobbar 16-23 idag =) i morron 15-23


Onsdag

Jobbade 7-14 idag. =)
Sen kom ja hem o åt lite yoghurt o havrefras innan jag o mamma drog o gymmade en timme =) mer hann vi inte för vi skulle vara hemma halv sex då kenneth hade gjort klart mat =) färsk pasta med nån kasslersås som han hade gjort. Var väldigt gott. Men dock åt ja inte så mkt eftersom ja ska börja minska mina portioner o äta oftare ist =)

Nu tuggar ja på några jordnötter utan salt =)

Ska kolla nya beckfilmen sen ikväll, hyrde den på servus =) får se om den är något o ha. Sen ska ja dra till gymmet i morron runt tio tiden =)
Sen börjar ja jobba klockan fyra =)

Nu ska ja kolla vidare på simpsons o tugga på ett äpple =)

Tjo flöjt!


Ur vargbröder

"Jag gillar inte att Ulv pratar med andra vargar", sa Torak.
"Det känns också konstigt."¨
Renn frågade ad han menade, men han svarade inte. Det var plågsamt. Han kunde inte sätta ord på det. Han förstod ju att han aldrig skulle bli varg på allvar trots att han kunde vargspråket. På vissa sätt skulle han alltid vara olik vargungen, skild från honom.
  Ulv slutade yla och kom ner från snödrivan. Torak la sig på knä och slog armarna om honom. Han kände de fina, tunna benen under den tjocka vinterpälsen, de starka hjärtslagen i ett trofast hjärta. När han böjde sig ner och andades in vargungens doft av pors, slickade Ulv honom på kinden och tryckte sedan sin mjuka panna mot Toraks.
Torak knep ihop ögonen hårt. Överge mig aldrig, ville han säga till Ulv. Men han visste inte hur han skulle säga det...


Tidig morgon nu igen

Japp tidig morgon nu igen. Blir jobba 7-14. Usch är jättetrött. Jag är INGEN morgonmänniska. Hoppas jag börjar sent i morgon så jag kan få sova ut lite. Fast är klart, om jag börjar sent så ska jag ju gå till gymmet innan haha xD shit att de redan är onsdag igen. Fattar inte vart alla dagar tar vägen. De är skrämmande. Tyckte de nyss var lördag. Kanske är de för att ja inte haft en ledig helg på länge.

Usch alla beslut som ligger framför en, och allt man vill göra men som inte är genomförligt. Känns så otroligt orättvist när världens chans ligger framför en och man inte kan ta den av olika anledningar.
Men de är väll så livet ska vara kanske, enbart massa motgångar. De är väll bara le o se glad ut! Kunde varit värre.

Synd att inte känns så ens när man säger orden högt för sig själv xD
Nej en dags hårt arbete väntar. Lika bra att försöka bygg upp den positiva energin redan nu..


-

Till min spegelbild: Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är...




Resume av gårdagen:

Japp jag tänkte jag skulle berätta om gårdagen. men orkar inte vara superdetaljerad så jag skriver en kort resumé.
Det började med att mitt tåg var inställt till västerås o ersatt med buss, redan där kände ja FAN nu kommer jag missa tåget till Norrköping,. Men som tur va gjorde jag inte det.
Kom till norrköping 12.19. Stötte på Andreas som jag inte träffat på en tre år kanske. Så vi drog o käka på ett ställe som hette snäckan. God pasta hade dem, men superstora portioner.
Sen drog vi till Grand hotell där jag skulle ha min intervju.
Andreas drog till en kompis och jag på intervjuen, träffade massa trevliga människor och vi gjorde olika gruppövningar, fick företaginformation, fika, enskilda samtal osv. Tog ca 3 timmar. Tror det gick ganska bra men det visar sig den 19e mars när de skulle skicka svar.

Efter intervjuen gick jag på upptäcksfärd i norrköping. Hittade ett köpcenter som ja kika i. Deras newyorker är fan dubbelt så stort som vårat :O 
Jag lyckades gå vilse också xD sen ringde Andreas o fråga var ja höll hus o om ja ville hänga med hans kompisar o käka. O det ville jag gärna så de fick leta upp mig på bokhandeln haha! Sen drog vi till ett ställe som hette typ Åh va gott eller något i den stilen hahahah! Var mycket trevligt, mycket skratt.
Sen drog vi hem till Andreas kompis en stund innan han skjutsa mig till stationen.

mitt tåg var försenat till västerås xD blir man förvånad? nej inte precis!
Men kom hem efter 3 timmar iaf xD pappa hämtade mig på stationen så slapp bli strandsatt i västerås =)

De var dagen typ haha!


Idag ska jag på möte på Arbetsförmedlingen klockan tre xD

Norrköping!

Nu pyser jag till norrköping =) tjo flöjt!


Resultat

Resultat från toning av håret:
 

Tonar håret.

Japp håller på o tona håret. eller har precis sköljt ur färgen. Sa ju att ja inte ville färga eller något eftersom ja ska låta håret vila så de blir långt o fint tills i april när ja o syrran åker till london.
Men då tipsa Johan om att ja kan tona det för de sliter inte på håret. Tvärt om, de verkar som en hårinpackning =) så då fick de bli att tona det. Så nu slipper jag ha utväxt på min anställningsintervju för kolmården i morron =)
Lilla jag ska ut på äventyr haha! Har förberett mina papper inför i morron :) ska bara skriva ut mitt cv igen hos mamma ikväll så jag har en extra kopia och ett uppdaterat cv =) Sen ska jag packa ned allt samt mitt lilla varggosedjur som ska med till intervjuen. Man skulle ta med en sak som påminner en om kolmården. Så såklart får den följa med =)
Känner mig peppad! Ska bli kul o träffa alla andra som också sökt jobb på kolmården :)

Nu ska jag snart ta o föna mitt hår :) Sen kommer malin och syrran hit. Då ska vi slinga syrrans skit långa hår xD usch ser inte fram emot det kan jag ju säga hahah! Men de visar sig hur det går =)

Puss på er så länge!

Lördag

Usch vilken skit dag de varit idag. Jag gick upp halv sex super trött och drog till jobbet. Mådde smått illa för jag sovit så dåligt så redan då kändes det som att dagen skulle bli lång. Och nog blev den lång, och stressig och rörig när korthanteringen sluta fungera i hela sverige så vi inte kuna låta folk handla med kort. Blev en hel del sura miner från folk. De skällde ut mig för att korthanteringen inte fungera. Men de var ju inte våra maskiner de var fel på utan själva kortservicen o den har inte vi hand om. Det var likadant på alla butiker i hela sverige.
Sen skällde en tant på mig för att toalettpappret var så otroligt dyrt. Ja en del människor, men var ju bara o stå där och le och hålla med och ta emot skiten xD

Sen när ja slutade hann ja inte ens hem förrän ja skulle iväg på kalas! Vi stannade där enda till sex! De var dötråkigt! Ja o syrran låg på lenas soffa och kolla på legend of the seeker. Enda positiva!

Ska spendera kvällen framför tvn och bara rå om mig själv! Behövs känner jag! Har inte hunnit ta hand om mig själv ordentligt pågrund av så mycket jobb.

I morgon ska jag stor röja här hemma. Syrran o Malin kommer hit för vi ska fixa syrrans hår. =)

De är btw konstigt vad folk har starka åsikter om saker de inte vet något om!

Old pic on me:

Fredag och jag är uppe nu!!

Fyfan! Idag skulle varit min lediga dag. Men istället är jag uppe såhär tidigt för att gå o jobba om en kvart -.-
Men men man ska vara glad för det lilla som man får försöker jag påminna mig om efter 5hs sömn xD eller är det ens det? kommer inte ihåg när jag och syrran somnade i natt.
Japp systeryster sov över hos mig i natt. Nu sitter hon på tåget tillbaka till Sala. Sen ska hon komma tillbaka till Fagersta igen haha! Men hon var tvungen o hem o mata herr hamster och packa lite.

Fyfan jag vill också ha helg!! men får jag nån helg denna gång heller då?? NEJ! Får väll tänka att de kunde varit värre. Hade ju ständigt kunnat vara utan helg som Anders o Hannele stackarna som jobbar typ jämt!
Nej så vill ja inte ha det! Shit måste prata med Hannele i morron om Åbergs dop! Shit har bara 2 dagar på mig innan man ska ha lämnat besked! Var tog tiden vägen?? Ja de undrar jag också! Nu blev ja stressad. De som är lediga idag. Baah. Jag får prata med dem i morron efter jobbet.

Nu ska jag försöka borsta mina tänder o se glad ut!

Godmorgon folket!

Torsdag

Jaha ikväll jobbar jag 18-23. Trodde jag skulle få vara ledig i morgon. Men när jag var på gymmet så ringde ju såklart min ena chef o fråga om ja kunde jobba i morron xD man vill ju inte säga nej när man erbjuds att jobba mer så får glatt masa sig upp halv sex i morron haha :P börjar 06.30-14.15 men vill hinna göra mina morgon övningar samt äta gröt o ägg =)

Sen jobbar jag ju 06.30-12 på lördag xD så blev en intensiv vecka xD ska inte träna i morgon utan ta en vilodag från gymmet och dra dit på lördag istället =)

Lunchen blev: Kycklingsallad och två knäckebrödsskivor med keso på. känner mig otroligt mätt =)

nu ska ja vila en stund innan jag drar o jobbar :)

Torsdag

Jaha ikväll jobbar jag 18-23. Trodde jag skulle få vara ledig i morgon. Men när jag var på gymmet så ringde ju såklart min ena chef o fråga om ja kunde jobba i morron xD man vill ju inte säga nej när man erbjuds att jobba mer så får glatt masa sig upp halv sex i morron haha :P börjar 06.30-14.15 men vill hinna göra mina morgon övningar samt äta gröt o ägg =)

Sen jobbar jag ju 06.30-12 på lördag xD så blev en intensiv vecka xD ska inte träna i morgon utan ta en vilodag från gymmet och dra dit på lördag istället =)

Lunchen blev: Kycklingsallad och två knäckebrödsskivor med keso på. känner mig otroligt mätt =)

nu ska ja vila en stund innan jag drar o jobbar :)

mitt nya liv!

Blev dåligt med uppdatering igår.
Men låg i sängen och surfa runt på dietscheman. Försökte lära mig och förstå hur man utformar ett bra dietschema. Känns ju som att ja tränar o tränar men inte uppnår något direkt resultat. Och det beror på att jag har lite bukfett som måste bort innan jag kan få några synliga magmuskler. Och de enda sättet att få bort sånt fett är genom att ändra kosten.
Så har försökt hitta något kostschema som verkar vettigt. Men tycker det är otroligt svårt!
Ska fråga mamma om hennes viktväktardiet. Kanske kan man låna lite kunskap därifrån samt lite kunskap jag hittat på diverse hemsidor och på de sättet kunna bygga ihop något lämligt schema?

Ja iallafall ska ett nytt liv börja för mig. Bättre kost, jämnare mattider, bättre och hårdare träning både konsdition och styrke.
Ska bygga upp både ett bra träning och ett bra kostschema.
Jag vill verkligen detta. är bara svårt det här med kosten. Ingen verkar veta vad som är bra eller inte. Ingen verkar veta någon bra, livslång lösning. Som inte bara hjälper några månader sen är det slut.

Vilket träsk! Jaja nu blir det mina morgon övningar sen frukost!
till frukost idag: 1 hårdkokt ägg och 3 dl gröt med 1 dl mjölk.
Sen innan träningen idag blir det 2 bananer. (visste ni att bananer innehåller kalorier?)
och efter träningen: en gainomax
Lunch: Kycklingsallad
Middag: Ingen aning eftersom jag jobbar. Men blir nog bara något mellanmål.
Kvällsmål: 2 knäckebröd (mörka) med lättkesella!


Ännu en onsdag!

Japp onsdag igen nu då. Fyfan vad veckorna går fort!
Iallafall är det träning idag igen som gäller! Ska sattsa på kondition idag. Måste låta mina armmuskler vila. Annars kommer jag inte orka. Ska även köra lite magövningar o ryggövningar tror jag. Det visar sig.
Får se vad de är för skojigt folk på gymmet idag då. Hoppas på nå snygga hunkar (Y) haha (A)
Måste ju ha något kul o kika på =)

Ingen aning om vad jag ska käka idag heller.
Kanske får bli pasta o köttbullar eller något sådant, känner verkligen inte för att engagera mgi i det idag.
Haha fast det orkar jag väll aldrig? xD har sagt i tre veckor att jag ska göra blåbärspaj men det blir liksom aldrig av höhö! Kanske är det för de är så tråkigt o laga mat o sånt åt sig själv. Jag har verkligen ingen motivation.

I natt drömde jag helt sjuka drömmar. Kan nog inte gå in på dem riktigt för jag kommer inte ihåg alla detaljer. Men jävligt skumma drömmar var det iallafall haha!

Har tryckt in massa musik i mobilen idag så nu ska ja ha musik o lyssna på när ja gymmar. Atlet har så skumm musik ibland haha!

På återseende!


Tisdag!

Dagen har sett ut på följande vis:
06.30-14 jobbade jag.
14-16 gymmade jag med mamma.
Sen kom jag hem och lagade mat =)
Tog mig en kort tupplur på sängen och vaknade sedan.

Ligger och kollar på tv och har det allmänt bra. i morgon ska jag gymma med mamma vid 12 tiden :) ska nog bara köra kondition i morron o lite diverse magövningar =) omg vilka armmuskler jag börjar få :O eller iaf på vänster haha (A) :) är lite imponerad själv =) trodde jag inte om mig!
Nu måste jag börja ta itu med magen lite också. Vore ju rätt snyggt med någon synlig muskel iaf även om det kommer ta otroligt lång tid att få sådant =) måste få bort lite bukfett som jag har först =)

I morgon är jag ledig ! =) skönt! då kanske jag kan städa som ja skulle gjort idag men inte orkade xD (A) haha!
Måste köpa mer Ginomax för mina börjar ta slut xD

Jaja! ha en superkväll =)


Lunch!

Japp är hemma på lunch =)
Glatt överraskad är jag då det visa sig att jag inte fick så jätteont i magen i morse som jag annars brukar få =) SKÖNT!
Nu ska ja fixa nå o käka innan jag drar tillbaka dit igen :) shit behöver städa här hemma IGEN xD förstår inte hur det kan hinna bli stökigt så fort när de bara är jag och herr missekatt!

Jaja =) tjo flöjt!


I morgon.

I morgon kommer det bli en sån där jobbig dag eftersom jag jämt mår så illa på morgonen när jag måste gå upp tidigt och jobba. Ingen aning om varför. Men jag är istället för annika då hon ska jobba med mig på lördag =) så blir att springa runt och försöka lista ut vad jag ska pyssla med xD haha! Baka bröd och typ ja.. vad vet jag. Fylla på i charken kanske o snacka skit med Eva - Lena =)

Sen blir det gymma på kvällen.
I morgon ska jag göra lite olika magövningar som en dam på gymmet tipsa mig om :)
Usch känns som man blivit alldeles fixerad vid träningen just nu, överallt ser jag dyra träningsgrejer, bantningskurer, idealvikter och musklade kroppar. Känner mig vilse allt detta träsk. Sen kompisar som klagar över att de hatar sina kroppar. Jag har aldrig sett på mig själv på det viset förr, men allt detta snack får mig att börja fundera över min egen kropp.

Nej bort med dessa tankar och tänk på något roligare! Jag gillar gymmet för det är så roliga människor där, trevliga, och motiverade! Sen är de ett plus att man får se snygga hunkar spänna sina muskler ;)

Nu ska jag sova. Upp tidigt som sagt. Vill inte må allt för illa!

Puss på er!


Glada besked!

Idag fick jag mycket glada besked :)
Ringde ju kolmårdens rekryteringscenter idag eftersom jag fått mejl ifrån dem att jag skulle höra av mig.
Var tvungen o fråga vilket av deras jobb det gällde eftersom jag hade sökt så många.
Då berättar hon att det är djurvårdarjobbet! Blir glatt överraskad! Trodde aldrig att jag skulle få en chans på det jobbet ! Iallafall så gör vi en kort telefonintervju. Sen frågar hon mig om jag är intresserad av att komma på en gruppaudition nästa vecka på måndag. Shit blir superglad och tackar förståss ja!
Min dröm har alltid varit att jobba på kolmården :) var en stor anledning till att ja valde djurvård på gymnasiet :)

Så på måndag ska jag till norrköping på audition för jobb på kolmården i sommar :)
Kommer nog bli superkul :) shit måste bestämma vad jag ska ha på mig. Sen kanske jag ska surfa runt på hemsidan och läsa igenom allt som står så jag är lite förberedd inför eventuella frågor :)

Är supertaggad!

Dagen har sett ut på följande vis:
Gymmat med Jenny K
Åkt till mamma o ringt kolmården
Drog till Arbetsförmedlingen o fixa resa till norrköping.
Drog till Servus o snacka lite allvar med mina chefer
Kom hem.

Nu ska jag göra mat =)
Lax o potatis haha!




Ny vecka, Nya tag!

Japp måndag igen nu då! Och jag är fullt upptagen som vanligt! Idag är jag ledig för ovanlighetensskull! Men för det är jag inte ledig. Ska iväg och träna nu klockan tolv. =)
Sen i morgon jobbar jag 06.30-14. Jag antar att jag är Eva Lena eftersom jag jobbar de tiderna i morgon. Sen jobbar jag på torsdag 18-23.12 med dennis skulle jag gissa. Och sen lördag 06.30-12 med Annika. Finns väll risk att de blir mer jobb. Brukar kunna bli det. Men jag säger inte nej! Money money! Är ju bara 2 veckor kvar till lön! Niice! Så ja kommer klara mig finfint på min 1000 kr som jag har kvar o leva på :)

Nästa månad får ja se om ja har råd o köpa nya löparskor eftersom jag blev av med mina på gymmet förra veckan -.- men måste ju försöka spara undan lite mer till londonresan också! har bara 3600kr undanlagda o då ska de räcka till vandrarhemmet som kostar 460kr för tre nätter, mat och tågresor i england. Men de fixar sig =) ja o syrran brukar vara påhittiga =)

Blir gymmet nu klockan 12. Tänkte köra mycket magövningar idag, samt ben och armar. Inte så mkt armar tror jag utan mest ben och mage =) kanske nå rygg också!
Det visar sig =) hihi!

Saknar busvovven massor :/


RSS 2.0