Söndag kväll.

Varit en ganska lung kväll. Vi har duschat, käkat lussekatter och lite sånt =) i morron klockan nio åker vi till sthlm och går på Paramore!! :D Håller på att ladda kameran så den är full-laddad tills i morgon, dessutom tar jag med mig båda objektiven =) nu blir det att inviga det nya objektivet. Ska bli intressant o se hur det ska gå o ta kort inomhus.

Sitter och kollar på gamla kort, vilka minnen man har, så otroligt saker man hunnit genomgå i livet. Och många tillsammans med sina vänner! Det är fantastiskt att man alltid har några personer som alltid lyser upp ens vardag på ett eller ett annat sätt!
I morgon blir det som sagt paramore, med Linnea, syrran och Ida =) blir både shopping och konsert! I LIKE!


Wikström hade lagt upp denna bild på mig på facebook haha :P Snacka om att ja hade långt hår :O

Första advent!

Japp idag är det första advent.
Är tillbaka inne i stan, ska käka kyckling och potatissallad med syster och senare i eftermiddag blir det julskyltning i Avesta =) ska bli mysigt. Måste även kopiera bilnyckeln åt pappa för den är helt vind haha.

Har varit en ganska skön helg, otroligt nog har jag jobbat 5 dagar den här veckan! har jag inte gjort sen i somras! Sen har jag tränat 3 dagar på raden också! Så idag blir det nog en vilodag. Känner att min kropp inte orkar mer just nu haha! Men kändes så otroligt bra efter innebandyn igår. Hade träningsvärk i magen, och det gillas!
Har upptäckt blåmärken o småsår lite här och där haha! Syrran säger att jag är som Bella i twilight, och det ännu mer nu sen jag blev brunett och kör pappas L200 haha! 

Ikväll ska jag tända första ljuset på adventsljusstaken =) (Y)
Kanske äter någon pepparkaka också som jag bakat haha!
Skulle ju bygga mitt pepparkakshus nu i helgen hade jag tänkt, men jag hinner verkligen inte.

Vi får se när jag får tid till det haha!


Innebandy!

Japp lördag så det var dags för innebandy igen, jag och syrran drog först till avesta för att uträtta lite ärenden, vi hade hunden med oss, hon var supersnäll hela tiden :D
Efter det drog jag till risbrohallen för o spela innebandy, seriöst dem människorna försöker döda mig :O haha :P
David skjöt mig på låret, tobias mig på smalbenet, ROBERT som är dagens bov skjuter mig så hårt på foten att min ena tå börjar blöda :O helt seriöst hahaha! Nej men är kul o springa lite, ja är ju inte direkt bra på själva spelet, xD någon målgörare är jag definitivt inte, så försöker fokusera mer på att ta bollen o passa vidare =)

När matchen var slut spruta robert ned mig med min vattenflaska och lyckas böja av en stor bit av min tummnagel!! :O så han är skyldig mig en tummnagel och en tånagel ;) höhö!

Nu ska jag och syrran dra ut i skogen till lilla årnebo och ha mys, vi ska laga mat och sen kolla på storbildstv som pappa tydligen skaffat =)

Tar med datorn dit!

Bara ja som tycker fötter är otroligt äckliga?
Mina ser förjävla ut xD men ja snubblar mycket så mina naglar går typ av hela tiden!
Det är inte lätt o vara klumpiga mig :O



Lördag

God morgon bloggen!
Jag är helt jäkla död! Tvinga upp mig själv för klockan tolv ska jag och syrran mötas upp och åka till Avesta, men först ska vi åka och hämta hunden ute hos pappa, hon ska också få följa med till avesta =) sen ska vi tre trängast till avesta! måste bränna ut en skiva att ha i bilen! Radio går ju inte o lyssna på haha!

Idag blir de innebandy och avesta, får se om ja hinner hjälpa till o städa linneas lägenhet, hon flyttar ju ut idag o flyttar in i sin nya lägenhet =) kul!
Skulle vilja ha en större lägenhet också, men just nu är min etta alldeles tillräckligt stor. Ja menar, försök hitta en lägenhet som håller samma standard som den här fast i en tvåa som ändå är relativt billig? det går inte!


Men nu har ja inte tid o sitta här!
Vi hörs säkert senare!


natti

Nu ska jag sova om jag ska orka dagen i morron =)

Natti natti!



Fredag

Dagen började med att klockan ringde halv sju. Jag hade tvätt tid idag.
Drog ned i tvättstugan med tvätt o slängde in de i maskinerna, sen sov ja en timme på sängen, drog ned o slängde in tvätten i torktumlaren o drog upp o sov en timme. Sen var de dags o plocka upp tvätten i lägenheten.
Efter det bestämde ja mig att de var onödigt o gå o sova igen. Så käka frulle o fråga jenny om hon ville följa med till gymmet. Det ville hon, så vid elva drog vi till gymmet o gymmade lite =) sen drog ja hem och käka, blev kyckling och räksallad med vitlöksdressing.

Sen ringde pappa o undra om ja skulle ha jeepen idag. Så han kom och hämta mig och skjutsade hem sig själv, sen åkte ja in till fagersta och hämta syrran på stationen, efter det var ja tvungen o dra till jobbet.

Är HELT SLUUT i kroppen :O mot slutet var ja så trött så ja dryga som fan med walkie talkien med jeppe o skratta åt ingenting, sen kom de nå störiga människor in o va fulla var lite jobbigt, skrek o hade sig. Men inge stök som tur var.

Japp nu äter ja lite godis, i morron ska ja o syrran åka till avesta o köpa lite djursaker =)
Sen blir de innebandy !


Gymmet snart (Y)

Japp snart bär det av till gymmet =)
Jag lyckades tvinga med Jenny haha! Nej men ja ville inte gå själv så fråga om hon ville följa med!
Ska bli skönt att gymma lite! Känns som de var evigheter sen jag var på atlet! Shit så mkt jag tappat sen ja blev anställd på servus! Men nu ska det bli ändring på det! Istället för att ligga hemma på dagarna när ja väntar på att börja jobba så ska ja dra till gymmet istället =)

Haha ska försöka hålla det iaf ;) nej men vill komma i form igen som jag var förut =) kanske inte lika fitt men någorlunda iaf! Tänk när ja ville bli brandman, shit vad jag tränade! Och jag kom ju in på skolan också! Men blev fel i min ansökan, ville plugga distans men kom in på själva skolan, och på den tiden var jag inte mogen att flytta.
Vi får se om jag får butiken eller inte som jag vill köpa i Vara. Annars kanske jag ansöker till brandmansutbildningen igen =)


06.50

Är skit trött, gick upp 06.30 för att jag har tvättstuga klockan sju. inte okej när man jobbat till 23.12 kvällen innan och dessutom varit ute o sprungit innan jag gick o la mig xD men men de är som de är, ikväll ska ja dra ut och springa igen innan jag lägger mig. På något vis känns de lättare att ut o springa på kvällen än på morgonen. ingen aning om varför, kanske för man varit igång hela dagen och har rätt mycket energi, än om jag ska upp tidigt på morgonen och sen dra ut och springa.

Men nu blir det ned i tvättastugan!
Sen ska jag försöka sova en stund medan maskinerna går!

Hejsvejs!

Passerkort (Y)

Mitt passerkort till HUND 2009 har kommit =)
Dock hade hon läst min anmälningsblankett lite fel så hon trodde jag hette Elin Larsson - Person xD fast det stod typ Namn: Elin Larsson Person nr: -----
hahah roligt vi fick oss ett gott skratt =)

Nu är biljetter köpta, vandrarhemmet bokat, och passerkorten har kommit! JAG ÄR PEPP TILL 1000!! =)
Ska bli så fruktansvärt roligt! Oj oj så glad jag är! Och på måndag är det Paramore! Min första konsert någonsin!

Allt känns så jälva bra just nu! Jag har ingen vinter-depression ännu, julkänslorna har redan nått mig. Jag ska åka till sthlm på PARAMORE och jag ska åka till HUND2009!! och där skulle jag även träffa Robin och hans tjej Annika! Åh allt känns så otroligt bra just nu! Detta kommer nog bli den bästa julen någonsin!



Dagen =)

Idag har jag dragit ned på pickaboo med jenny och köpt massa roligt julpynt plus lite julklappar! Jag kände mig helt köpgalen, så mycket julpynt jag vill köpa! Men jag höll i plånboken =)
Har alltså slagit in lite julklappar och pyntat idag. Dock har jag inte satt upp julgardinerna i köket, och i vardagsrummet kommer jag inte ha några julgardiner av den anledningen att jag hatar att ha panelgardiner där :) och gardinlängder är så otroligt dyra. Så får bli granen som får lysa upp vardagsrummet sen när den kommer =)

Min lägenhet är så mysig nu! Och just ja! Jag har köpt ett pepparkakshus! haha lr asså de är omonterat! Ska bli intressant om jag kan lyckas få ihop det där huset sen haha! Vore fint att ha på köksbordet =) om inte Danny har sönder det! Men det visar sig!

Nu väntar jobb! 18-23.12
I morgon har jag tvättstuga 07.00 xD sen börjar jag jobba klockan 16. Men men, jag har MASSOR med tvätt så får helt enkelt ta mig upp ändå ;P


Torsdag!

Idag börjar jag jobba klockan sex. Ska nog ut och ta en powerwalk idag med stavarna ned på stan och tillbaka =)
Måste till mamma och skriva ut massa papper också. börjar jobba klockan sex. Idag blir det räk och skinksallad! Ska bli fint! men men. Nej ska ta en vända till pickaboo och kolla på julpynt =) vill köpa massor och sätta i min fina lägenhet!!


Puss på er så länge =)



Nu börjar de hända grejer!

Nu börjar det hända grejer. Idag har jag och syrran fixat med tågbiljetter till sthlm =)
Vi har alltså betalat vandrarhem, tågbiljetter och fått ett fungerande schema på HUND 2009! Känns verkligen superbra!
Stackars syster är skyldig mig nästan 800 haha :P plus 150kr på måndag till bensinpeng till PARAMORE! men hon har tappat bort sin internetdosa därför de tar sin tid =)

Ska bli så kul både med Paramore och HUND 2009!!

I helgen ska jag vara husvakt med syrran =) pappa och yvonne ska åka bort de två dagarna. Så då blir vi husägare och bilägare =) fan va fint (Y)

sen kommer jag bli hamsterägare en vecka haha! ska bli intressant hur detta ska gå med danny! kommer inte våga lämna hamstern på öppen mark med Danny i samma rum när ja inte är hemma. Så Jasper (som hamstern heter) får bo inne på toaletten och Danny får vara i resten av lägenheten! =)


Duktig!

Idag känner jag mig otroligt duktig! För jag står och gör stuvade makaroner och köttbullar i mitt underbara kök!
Jag älskar verkligen denna lägenhet! På söndag ska jag börja julpynta!! Jippi!!
Jag älskar att julpynta! Måste påminna pappa att fixa en gran åt mig sen närmare jul! Och sno julgransfot av mamma för ja har tappat bort min xD

Igår hjälpte Jenny o Kevin mig att gå ned i skräck-källaren och hämta upp mina julsaker :D så dem ligger i min garderob. Samt att vi fick ned mina loppisgrejer i källaren! SKÖNT! men behövs städas i mitt källarföråd haha såg förjävligt ut :P

Jobba ikväll 15-23.12 känner mig faktiskt peppad för ovanlighetensskull. Känns så skönt att ha något att göra om dagarna! Och att jag inte har soc längre! Det känns så otroligt fantastiskt underbart!!

På måndag blir det PARAMORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Onsdag?

Har ingen koll vad det är för dag idag, men tror det är onsdag.
Börjar iallafall jobba klockan tre. Skönt att inte börja så tidigt. Jobbar iallafall hela veckan. (Y)
Sitter fint i plånboken till jul sen.

Nu har jag fixat massa med HUND 2009. Bokat vandrarhem. Pratat med SKK så vi ska få andra tider att börja jobba på lördag och söndag så det fixar sig med tåg och sånt. Sen måste jag prata med vandrarhemmet och säga att vi kanske inte hinner till incheckningen som är mellan 15- 20.00 och vi jobbar 13-19 på lördagen och 07-14 på söndagen. Men ska bli otroligt kul att jobba på denna mässa i år igen! I slutet av veckan ska dem skicka all information =) jippii!


ÄlsklingsJenny

Detta är den bästa människan jag någonsin träffat. Den absolut största fördelen är att hon är så himla störd. Man kan inte vara normal i hennes umgänge. HAha det är så himla skönt =) Haha hon vet alltid vad hon ska säga i rätt tillfälle, hon vet när hon kan flumma till max och när hon ska vara lite mer seriös. Med denna dam har man då alltid skoj med i alla fall. Finns ingen bättre än henne =)

Idag har hon, jag och Kevin kollat på "the uninvited" . Jenny satt och skrek sig igenom hela filmen, medan Kevin satt och skrämde skiten ur henne (A) hihi. Jag satt mest och skratta . Ja jag är stöddig. Men lev med det!!! Jenny som är så barnslig och tror att filmer händer i verkligheten. Haha. Men men. Kul har vi haft i alla fall. Nu blir det massa myspys och Hells Kitchen.

Haft en nice kväll med Kevin och Jenny i alla fall =)


Då ska jag till och avslöja en stor nyhet. Jag och Jenny har gått och blivit tillsammans <3 Älskar denna tjej så otroligt mycket.. Tack för att du finns!!!!!!!


Mina tatueringar =)

Här är en sammlad bild på mina tre tatueringar =)
Första är min varg på ryggen, den gjorde jag nu i år. - Min kärlek till vargar. Tog mig fem år att hitta den perfekta bilden.
Den andra är mina vargtassar. - Också ett tecken på min kärlek till vargar.
Den tredje är mina stjärnor är min första tatuering =) - Ett tecken för min kärlek till rymden och stjärnor, det oförklarliga och det övernaturliga!



Nu ska jag snart gå och jobba =)

Tisdag 24november

Insåg precis att de är första advent på söndag.
Då tänker jag vara snabb med att plocka fram julpyntet. Alla säger att jag är så tidigt ute. Men jag har julkänslor!
Har till och med bakat pepparkakor redan! Och man lär ju ändå leta fram adventsstaken om man ska kunna tända ett ljus på söndag! Jag har köpt de flesta julklappar redan så jag ska ha lite mer pengar efter jul. =)

Då blir det pepparkaka och mjölk och tända det där lilla ljuset.



http://killerprincess.blogg.se/images/2008/20061219154541_how_many_gifts_24232757.jpg

veckans schema

Som mitt schema ser ut just nu:
Måndag (idag): 16-23.12
Tis: 11.30-18.00
Ons:  ?-23.12
Tors: 16-23.12
Fre: 18-23.12

Kan ha blandat ihop fre o tors, kommer inte riktigt ihåg.
Nu blir det harry potter innan jag ska sova. I morgon blir det kanske alovera party här i morgon ifall linnea får ihop nå folk, försökte samla ihop lite folk utan större lycka xD fick inte svar av ens 90% av de ja skickade till xD lite dåligt man kan åtminstone säga nej :P men de är som de är.



Hej då trötta slitna blonda hår!

Ja hejdå slitna tröttna blonda hår och hej hej livfulla bruna! Var så otroligt trött på allt slit som krävs för att vara blond! Stod ut i 3 månader. Färgade mig blond 8e augusti xD Brun har nog alltid varit mer jag än blont. ;)

Idag blir det jobba 16-23.12. Pernilla är tydligen sjuk så jag och jeppe får jobba kväll. Tackar man inte nej till! men synd att ja fortfarande inte fått veta hur schemat kommer se ut i veckan -.- suck!


Färga hår.

Ja det blev o färga håret brunt ändå. Jag trivdes bra i blont och de var snyggt, men samtidigt måde jag dåligt över hur risit mitt hår var i jämförelse till hur det sett ut förut. Och att det blir gulutväxt pga att jag är rödhårig egentligen var något jag också mådde ganska dåligt över. Så även då jag gillade mitt blonda hår sa jag adjö till det ikväll och påbörjar nu en process tillbaka till brunt. Vi har färgat det idag med något som skulle vara ljusbrunt men blev skitmörkt och skiftar i grönt. Men hade räknat med att det kunde bli grönt. Så vi ska köpa mer färg i morgon och färga med mörkbrunt denna gång så det blir jämt och rätt färg. tror mitt hår kommer må bättre av att vara mörkbrunt, nu har ja provat vara blond, de var kul att få lite extra uppmärksamhet, men trivdes samtidigt inte med att folk trodde man var krokad bara för man är blond. sen märkte jag att väldigt många hundralappar försvann på hårprodukter och skit. vilket jag inte orkar hålla på med, schampo först, inpackning 20min, balsam 4 min och sen skölja ur, o då ska det fönas. Nej ja pallar inte! xD så ja lämnar blont åt er som orkar hålla på med det. och jag kommer nog få höra att jag var snyggare/sexigare i blont. Men då får det väll vara så då, jag tänker hålla mig till brunt =)

Tror det blir bäst så här. =)
Blir en bild i morgon när vi färgat det igen. När det inte skiftar i grönt längre.

Kram på er.

Mayday parade



Give me any reason to believe
'Cause I swear I'm done here
'Cause I've seen a bigger picture
And I'm looking for some answers

Tell me that it's worth it
'Cause I'm doing all I can to fight it
And I've never been this scared
And my moment's finally here

Time's racing
(Please slow down)
I gotta find my way out
I'm hopeless
(But hoping)
My lungs won't fail me now
'Cause I'm still breathing

It's hard to be a man
But I'm doing all I can
I'm ready to give this all I have
I'm ready to be amazed
'Cause I'm standing here alone
Trying to make this life my own
And nothing will keep this heart from beating
I'm still breathing

Promise me some dignity
If I were to stand and die here
'Cause my heart is somewhere else
It's a pain I've never felt

Time's racing
(Please slow down)
I gotta find my way out
I'm hopeless
(But hoping)
My lungs won't fail me now
'Cause I'm still breathing

It's hard to be a man
But I'm doing all I can
I'm ready to give this all I have
I'm ready to be amazed
'Cause I'm standing here alone
Trying to make this life my own
And nothing will keep this heart from beating
I'm still breathing

Where do we all find love?
Where do we all find love?

It's hard to be your man
But I'm doing all I can
I'm ready to give this all I have
I'm ready to be amazed
(I'm still breathing)
'Cause I'm standing here alone
Trying to make this life my own
(I'm still breathing)
And nothing will keep this heart from beating
I'm still breathing

Pepparkaksbak!

Bakade pepparkakor idag med Jenny =)
Var otroligt skönt att bara ta det lugnt och baka och lyssna på julmusik!
Sedan sorterade vi mina viktiga papper och snacka massa skit! Var otroligt trevligt och jag hade kul! =) <3




Nattinatti!

Godnatt bloggen =) vi ses i morron!

Trött!

Ja det är precis vad jag är, otroligt otroligt super trött! men hur skulle man inte kunna vara det efter den här dagen?:O fyfan jag förstår inte hur Jenny o David orkar hålla på såhär jämt :O ja skulle vara död för länge sen :P
Tog mig en kort powernap på soffan. Vet inte om den gjorde mer skada än nytta. För ja är jättetrött fortfarnade!
kan inte fatta att de snart redan är söndag :S känns inte som man varit ledig nånting! fast beror nog på att jag jobbade fredag kväll!

sitter o äter lite torr-rostade jordnötter och kollar på tranformers 1 på fyra, de enda vettiga o kolla på =) Lyssnar på en skön låt som heter Hide and seek med Imogen Heap =)


mardröm igen

I natt drömde jag förresten en till mardröm :S denna gång var de en annan kompis det handlade om.
Konstigt att jag ska ha så mycket mardrömmar. är väll all stress och sånt som man gått igenom den senaste tiden!

Ligger och tittar på missen osm ligger på rygg och sover, han är så otroligt söt men älskade lilla pissemisse =)
<3


Uppdateringar


R.I.P gammelfarmor som gick bort igår <3 =(     (fick beskedet idag på telefon av pappa)


Ja jag börjar med att säga: igår när jag jobbade blev ja så otroligt överraskad för ja fick så många fina kommentarer =) Det började med att Annika påpekade att jag var så fint sminkad! "fredagsfin" kallade hon det. Sen kom en liten tjej som brukar handla på servus med sin kompis framspringande o ba: HEEEJ  ELIN! och gav mig världens kram! Blev jätteglad! sen kom en kille som brukar handla där (kanske är 30 år?) och ba va fin du är i håret idag. Det ÄR såna kunder som får en att orka jobba! och sen när ens arbetskamrater ger en komplimanger blir man också glad!


Och sen lördagen:
Började med att min personliga väckarklocka väckte mig (min granne som spelar trummor). Tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Så började plocka lite i lägenheten och sen packa träningskläder samt välja kläder för dagen.
Sedan smsar jenny o frågar om jag är vaken. Det är jag och vi bestämmer att jag ska komma över när jag är klar. så när jag är klar så drar ja över till jenny och vi drar sedan till Servus och lämnar en film jag hyrde igår. Sen drog vi mot stan för att jag skulle hämta ut paket på ica samt att vi skulle köpa pepparkaksdeg eftersom vi ska baka i morgon.
Efter det mötte vi upp David och drog till Pingskyrkan och spelade in en helflumm fjortisvideo som dem ska använda i ett videoprojekt. Fick vara Jennys side-kick eftersom jag är blond hahaha massa skratt!

Efter det drog vi hem till honom för att käka. hahaha någon måste ge han en hundmatskål så den stackars hunden inte behöver äta ur en lidl kasse när den kommer på besök höhö ;P

När vi käkat drog vi till Risbrohallen för att spela innebandy, blev en kamp på liv och död vill jag lova :O David slår en boll så hårt i magen på mig att jag faller baklänges hahahah! och Emelie slår en boll mellan benen på Jesper xD sen lyckas jag tackla David så vi båda faller åt ett varsitt håll, ja ni hör ju var det bar iväg! otroligt kul var det iallafall och är glad att jenny drog med mig =) Var kul o träffa folk o flumma massa.

Ja bilden blev inte så bra, men David märkte mig som sagt xD

snabb uppdatering

Blir en snabb uppdatering, ska snart iväg o träffa Jenny o David.
Min älskade trummspelande granne väckte mig i morse så kom upp rätt tidigt ändå.
Käkar frukost nu, kalaspuffar o mjölk xD har sprungit runt och klätt mig och letat efter min postavi, ska hämta ut traderavinst, har kollat så mkt på tvshopp så nu ska ja minsann prova sheer cover hahahah!

Blir o busa med Jenny o David sen skulle de visst bli innebandy, hahahaha JAG spela innebandy, det kommer ju bli minst sagt intressant, hoppas dem inte tycker de är allt för kul o tackla på blondinen bara xD jag som är en sån otursfågel kommer väll att bryta nacken eller nått.

Men nu har ja inte tid o sitta här, måste sluka frukosten o sen springa!
Om ja överlever dagen uppdaterar ja senare!

Ha en trevlig lördag!!!

God morgon!

Igår skedde mycket och jag hann inte uppdatera bloggen.
Det började med att jag åkte till AC för att sitta där och tröka hela dagen (var det tänkt).
Men jag, Veronica och Emma hade så tråkigt så vi dissade AC och drog till örebro helt random och julshoppade haha! Var otroligt kul och jag fixade de flesta julklappar! =) Inte alla men många!
Vi var så duktiga att vi åkte vilse innan vi hittade till Marieberg hahahaha! Herregud så jag skrattade!

Sen drog vi till västerås där dem lämnade av mig eftersom jag skulle på bio med syrran, ida och madde! New Moon midnattsvisning! Först fick vi se första filmen och sedan new moon. Blev glatt överraskad över att de var så få som skrek och hade sig! Jag kunde verkligen koncentrera mig på filmen =) blev en lyckad dag.

Men kom inte hem förrän halv fyra. Och anders ringde mig när jag precis kommit till västerås och sa att jag måste börja klockan två istället för fyra. Han ringer och frågar om det är okej för mig att börja tidigare, jag säger att ja inte vet om de är det eftersom ja kommer hem så sent. Men då ställer han dilemma att jag antingen börjar klockan två eller inte får jobba idag alls. Vad ska man göra liksom? jag måste ju ha pengar. Men blir så otroligt sur när dem ändrar sådär hela tiden. så jag har inte sovit en blund i natt för jag har stressat mig själv i sömnen och trott att jag ska gå upp hela tiden för ja måste hinna allt innan jag börjar jobba... Känns INTE okej! Jag känner mig trött och grinig, men tänker inte anstränga mig till att se glad ut idag. Alla kan ha en dålig dag, men hittills har jag alltid sett glad ut och varit trevlig. Idag känner jag verkligen inte för det.

Jaja vi får se vad dagen ger.. lär äta något innan jag börjar jobba och all min planering är förstörd som vanligt ...

Utdrag ur Vargbröder - Demonernas port av Michelle Paver

Ulv befinner sig i det andra Nu som han kommer till när han sover. Han kan springa snabbare än den snabbaste hjort och fälla en uroxe alldeles själv; och när han vaknar är han iallafall lika hungrig som om han inte alls hade dödat något byte.
Den här gången är han en liten unge igen. Han är kall och våt, hans mor och far och hans flockbröder ligger stilla  i dyn och andas inte. Det var det Stora Våta som hade gjort det. Det kom forsande medan Ulv var ute och undersökte sluttningen.
Han sätter nosen i vädret och ylar.
På andra sidan om det Snabba Våta kommer en varg, det kommer för att rädda honom!
Ulv hoppar och skuttar vilt för att välkomna honom. Sedan blir han plötsligt osäker. Det är en väldigt konstig varg. Den luktar som en halvvuxen hanne, men den luktar som andra djur också, den går på bakbenen,
och den har ingen svans!
Men den har ändå samma ljusa klara ögon som en varg, och det finns något inom den som liknar honom själv. Han har hittat en ny flock-bror. En flock-bror som aldrig någonsin kommer överge honom..

Ulv vaknade med ett ryck.
Han var tillbaka på det glidande trädet. Nedtryckt under det otäcka hjortskinnet skumpade han fram över det Ljusa Mjuka Kalla. Han längtade tillbaka till det där andra Nu, där han var en liten unge igen och räddades av Långe Svanslös...



Älskar dessa böcker! Dem är så jävla bra! Dem fängslar mig så jag knappt kan slita mig förrän jag läst ut böckerna! Helt sjuukt!

God kväll!

Ikväll är en sån där kväll då man önskar att man hade någon att mysa med.
Grannarna festar så hårt att mitt vardagsrumsbord vibbrerar. I morgon ska jag upp 07.00. Kommer vara troligt grinig i morgon.

Längtar till HUND 2009. Men typiskt att jag inte fick tag i vandrarhemmet idag :S
Får försöka ringa dit i morgon på mobilen och hoppas att det fortfarande finns kvar och att vi inte lyckats hitta något gammalt vandrarhem som inte finns längre haha!

Det visar sig i morgon =)


Alovera party!

Japp, var ju på alovera party idag hos Linnea. Jessica som ja har för mig tjejen hette berättade massa intressanta saker om deras produkter och jag ville gärna köpa allt, men de är ju så fruktansvärt dyrt. Köpte dock en dunk med en dryck som smakar tranbär =) smakade rätt gott och alovera forever har ju hjälpt linneas magkatarr så den kanske kan hjälpa min också. Vore skönt att slippa både "morgonmagen" som ja kallar den, och min magkatarr. Får ge det ett försök fast den kosta 290kr! Kan ju vara värt det om de hjälper.

Mina grannar har en dunder fest. Det skakar i balkongen, smäller i dörrar och jag hör exakt vilka låtar dem lyssnar på xD synd att man ska upp tidigt i morgon. Får väll se om man lyckas somna nånting.

Känner mig helt vilsen nu när jag inte har vargbröder att läsa innan jag går och lägger mig! Hade blivit helt fast i den serien så mkt att jag sluka alla fyra böckerna på två veckor =( hatar att sluka böcker för då tar dem slut så fort! Det har ju som ja sa kommit ut en femma. men velar fortfarande om jag ska köpa den eller inte i inbunden. Men om jag känner mig rätt kommer jag inte kunna hålla mig.

Shit måste börja köpa julklappar snart!!! måste ta mig till västerås o köpa! Börjar få panik nästan :O


Lite olika skit.

Eftermiddagen blev mycket piggare =) blev motiverad av det där hälsosnacket och jag blev mycket piggare efter att ha ätit min pastasallad =) Mums mums! I morgon ska jag nog äta sallad igen, eller pyttipanna, skrev en matsedel men kom inte ihåg vad jag skrev.

Nu slutar jag snart från AC (Y) väldigt skönt!
Då ska jag ringa vandrarhemmet jag och syrran ska försöka få rum på och sen kolla tågbiljetter och massa sånt, samt gå på aloverapartyt hos Linnea =)

Mycket som händer nu.
Paramore 30e nov och HUND 2009 12-13e December. Sen är de ju jul o juklappar måste inköpas, när ska ja hinna??  HERREGUD :O


AC -.-

Sitter på AC, vi har rast. Fyfan fram till klockan tolv ska vi ha nå jävla hälsosamtal. -.- Suck, jag känner verkligen inte för det. Är jättetrött eftersom man aldrig får sova ordentligt när man jobbat kväll o ska till AC dagen efter. Känner mig riktigt grinig och sur. Aktivitetscentret har en sån inverkan på folk tyvärr.. men vad finns att göra åt saken? ingenting är jag rädd.

Ikväll lär jag ut och spring igen, nu har det varit slappt ett tag och de är inte okej!


Onsdag

Onsdag morgon, jag höll knappt på att ta mig upp ur sängen. =S
Så otroligt jäkla trött! Borde vara straffbart att behöva gå upp klockan sju efter att ha jobbat till halvtolv dagen innan. Jag kommer somna på AC, har hänt förr så skulle inte bli förvånad faktiskt.
Känns lite elakt o säga detta men jag hoppas nästan att Veronica inte fått någon praktik så jag får lite sällskap på ac (A) elakt av mig o tänka så? ja de är det nog, men blir så ensamt på AC jämt.

Nu är det bara två dagar kvar till Smygpremiären av New Moon =)
Och läste på en fansida att det var preimiär i natt (03.00 svensk tid) i USA. Så vore väldigt konstigt om storbloggarna fått se den innan USA xD eftersom de är USA som gör filmen. Men men vem vet kanske stämmer. Vore inte första gången sverige läckt något ;P

Nu ska jag klä mig och försöka vakna till så jag kan gå till det där jäkla aktivitetscentret o låtsas söka lite jobb xD


Vart har min älskade sol tagit vägen?
gått i ide?

Slutat jobba.

Trött efter jobbet!
I morgon blir det AC -.- Suck. Sitta där i sju timmar.
Men men känns ändå ganska skönt! Bara ta det lugnt framför datorn och söka jobb. Mysa i min nya tjocktröja som är så otroligt skön :D

Sen blir det alovera party på kvällen hos Linnea =)

Nu kollar jag på Scrubs tydligen är det typ några av de första avsnitten. Fan va kul!


Hemma från needle art!

Nu är jag hemma hos mamma, det gick snabbt att fylla i tassarna =) gjorde inge ont alls haha! Är så roligt att träffa susanne. Hon är häftig! Fick veta att hon fixat tidig tid för ifyllning åt mig bara för ja smsa henne förra veckan o berätta hur glad jag var över vargtatueringen och att jag var så stolt haha! Hon hade blivit jätteglad och fixade en tidig tid åt mig för o vara snäll tillbaka! Hon är så söt! Annars hade jag fått vänta till januari!

Åh nu vill ja tautera mg igen haha! Men får vara bra ett tag nu, har ju mina tre ultimata drömtatueringar =)

Nu ska ja snart sticka o jobba, blir en kväll med jeppe ! =)

Min tatuerare Smsa mig precis

... och fråga om ja kunde komma idag så vi kan fylla i mina vargtassar haha! Vad roligt! Mellan halv tre o tre. tur att jag börjar jobba klockan fyra. Då hinner jag nog. Får ta på mig jobbkläderna när jag drar dit. kul o sitta under tatueringsnålen igen även om de bara är ifyllning haha! =)


Mardröm

Drömde en mardröm inatt om en gammal kompis. Det kändes så otroligt äkta att jag till och med hade tårar när jag vaknade och jag hade ont i bröstet. Jag hatar såna där drömmar som känns så verkliga att det är svårt att skilja på dröm och verklighet. Denna dröm var förvirrande och skrämmande. Nej usch jag vill knappt tänka på den, som tur är börjar detaljerna i historien att blekna till och med i takt med att jag skriver detta! SKÖNT! Jag vill inte påminnas om varesig drömmen eller personen som jag drömde om.

Tur att Danny sov beskyddande vid mina fötter. Jag älskar den lilla katten. Utan honom skulle jag vara så otroligt olycklig. Utan djur kan jag inte fungera. Provade ju en månad utan djur, jag har aldrig varit så deprimerad som jag var den perioden. Kändes som jag sjönk ned under en vattenyta, typ som om man håller på o drunkna, men istället kände jag mig zombieartad och känslolös. Nej jag vill inte uppleva den känslan igen. Den var fruktansvärt skrämmande och jag darrar fortfarande när jag tänker på det!

Djur gör mig lycklig! Jag kan inte leva utan djur, och även om jag blir arg på Danny ibland så älskar jag honom otroligt mycket! Även solen har ju sina fläckar som man brukar säga <3


En ny dag

Ännu en ny dag gryr, och idag är det dags för mig att jobba! Jag och Jesper har ständningen idag. Kanske blir jobba i morgon också, det beror på om Lina kunde jobba eller inte. Sen ska jag på Midnattsvisningen av Twilight och New Moon på torsdag! Har längtat och längtat! Sen blir det jobb igen på fredag =)

Det är ungefär hur veckan ser ut!

Tis: Jobba
Ons: jobba eller AC och alovera party
Tors: AC sen Västerås bio
Fre: Jobba


Vargbröder!

Jag är obeskrivligt kär i Vargbröder böckerna!
Ni som inte läst de, läs dem! Dem är fantastiskt spännande! Jag har slukat fyra böcker på två veckor! Femman har inte kommit ut på pocket ännu, bara inbunden bok. FAN! jag kanske köper den i inbunden ändå och sen köper den i pocket när den kommer ut. Jag är helt galen i böckerna! Har sugit i mig berättelsen om Torak, Renn och Ulv som en drog. Nästan som när jag började läsa Twilight. Har drömt om vargar flera nätter i rad sen jag läste böckerna och jag älskar det!

Vill ha alla sex böcker! och jag kommer säkert läsa om dessa om och om igen precis som med Twilight!

Vad vore jag utan böcker?? Förlorad i en värld av mörker!

Nu ska jag sova!
Godnatt!


Vänner video


Tillägnar denna video till alla mina underbara vänner (och min familj) där ute! Råkar någon inte vara med på bild så bli inte ledsna, jag älskar er ändå! Kan hända att någon bild råka komma två ggr xD råka blanda ihop dem lite haha!



Hemma från västerås

Japp nu är man hemma ifrån västerås. Oj oj vilken kul dag! haha!
Börja med att jag inte kunde betala min biljett på tåget för att mitt kort inte funka för den funktionen xD blir jag förvånad??? sämsta skit ja skaffat, så sur och irriterad får jag gå till pressbyrån i västerås o fixa ut pengar och sen springa tillbaka och betala för biljettfan xD

sen möter jag upp fanny som har med sig en Vännerbox hon ska lämna till Tommy. Men han dyker inte upp precis som vi misstänkte, så vi lämna boxen på en bänk och tog kort på det ;) mohaha! Hämden är ljuv som man brukar säga. Beter man sig som ett svin får man vara beredd o behandlas som ett tillbaka.

Vi drog sen till Vivaldi och käka sallad! Endast 79kr för vi kom dit när de var dagens så man fick dricka gratis! Fan va fint!

Efter det drog vi till banken för ja ville byta ut mitt jävla skit kort mot riktiga grejer, visade sig att man måste tjäna minst 10 000 kr i månaden eller plugga eller ha csn lån för o få ha ett sånt kort. Men jag såg så snäll och söt ut så jag fick skaffa det ändå :P (Y) ibland lönar det sig att ha blont hår och välja en kille som är ung bakom disken ;)

Efter det drog vi till HM och där köpte jag lite smink, ett par pyjamas byxor m.m visade sig sen att tanten i kassan slagit in två foundation fast ja bara köpt en så vi fick lov o krångla med återköpsgrejs så ja skulle få tillbaka mina pengar som ja förlorat.

Sedan drog vi på lite alla möjliga butiker, bla kicks, bikbok, bokhandeln, gina osv. Sen hamnade vi på New yorker och jag hittade världens skönaste huvtröja för 269kr, i vanliga fall skulle jag aldrig lägga så mkt pengar på en tröja. Men den va så snygg o skön så ja köpte den ändå. Skit trevlig kille i kassan som skratta åt mitt bankomatkort med Danny på. Han påstod att han hade sett katten någonstans, vetefan var han skulle sett den i sånt fall. Han såg ut o vara minst 25 så tror inte han har bdb xD

Jaja sen hamnade jag på tåget igen och tog mig hem.

Hade en riktigt trevlig dag med Fanny! Kul o hitta på saker igen!

Här kommer bilder på köpena.




...

You're your own worst enemy
You're a walking catastrophe
You're at war with yourself and nobody else
You're a danger. You're a danger

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag blir det västerås med Fanny =) är glad att vi börjat få upp kontakten igen. Vi delade ju ändå lite tid på Ösby =) Kul att få kontakt med gamla kompisar igen! Det får en att inse att man har rätt många vänner ändå! Och DET är otroligt viktigt för mig. Att ha vänner! Det är viktigare för mig än att ex ha en partner. Med vänner kan jag klara mig alldeles utmärkt. Och jag älskar alla mina vänner! Är så otroligt lycklig att jag fått de bästa vännerna man kan ha. Stabila, kloka, roliga, vackra alla på sitt eget sätt och otroligt inspirerande! Alla lika unika!

Älskar er <3

Det är förståss inte alla mina vänner på kortet, några på kortet har ja inte så bra kontakt med längre och några pratar jag med varje dag! =) Tänk att på detta kort var åberg gravid men hon hade inte avslöjat något, men jag och sandra hade våra misstankar haha!
Förra årets julfest, tror detta år kommer bli otroligt roligt!

 

God natt!

Nu blir det att slänga sig in i Toraks värld i Vargbröder en stund innan jag ska sova =)

Nattinatti!

Har fattat ett beslut!

Nu har jag fattat ett beslut!
Träning och så gott som sluta med godis! Fatta vad pengar jag skulle spara om jag inte köpte så mycket godis och onödigt. Har även bestält Kontofunktion till mitt Coop kort så jag kan lägga in en viss summa varje månad som ska gå till mat. På det sättet kommer jag ha större kontroll över mina pengar.
Alldeles för mycket pengar försvinner på skit.

Nu kommer det bli mer ordning på min ekonomi. Men sen jag börjat få så mycket i lön har det varit omöjligt att inte köpa massa onödigt, har ju aldrig haft råd förut :O Men nu ska jag dra åt bromsen och ta det lugnt innan jag blir som alla såna där som köper och köper och skiter i vad det kostar och sen står där utan pengar och skulder i massor!

Jag känner mig peppad inför vad som komma skall!
Och jag räknar ned dagarna tills det ska bli nyår. Nästa år får jag ju veta om jag får köpa butiken eller inte.
Sen har jag och syrran bestämt oss för att åka till London nästa år :) så de är bara att börja spara undan pengar :)



Haha ja skrattar så när ja ser den här bilden. Togs i Orsa Björnpark och de var en tysk turist som tog kort på mig med en skit stor systemkamera och typ klappa händerna och skratta! så jävla kul.
Denna bild är dock tagen med min systemkamera haha!


Philip och Fredrik!

Sitter och kollar på Philip och Fredrik. Så otroligt tråkigt program haha. Ska nog gå och föna mitt hår. Vill inte sova med blött hår så det blir alldeles konstigt i morgon haha!

Sen blir det att läsa lite Vargbröder. Har kommit in i en sån där bokslukarperiod där jag inte kan sluta läsa böcker! Ska kolla på bokhandeln i morgon om dem har femte delen =) MÅSTE ha den :)

Men nu blir det poppa musik och föna hår =)

Tjo så länge!


!

Jag mår så bra nu när jag inte har någon som kräver en massa av mig hela tiden...
Att vara fri att göra som jag själv vill, är det bästa som finns!


Svettig!

Är alldeles Svettig, ska snart hoppa in i duschen. Trodde inte alls att jag skulle orka springa idag för ja kände mig så otroligt seg. Men det gick skit bra, och jag körde på så hårt sista biten att jag trodde jag skulle spy. Kanske bäst och ta det lite lugnare, har ju inte samma kondis som ja hade förra året. Men är så otroligt glad att jag orkar det jag orkar ändå, har utvecklat ett sätt att kontrollera min andning när jag springer att jag bara får håll ibland :)

ååh på torsdag är det dags! Då är det dags för midnattsvisningen av new moon! Har längtat i ett år på att få se filmen =P


Tjo!

Sitter hemma hos Linnea. Hon duschar bort baksmälla just nu haha!
Provade mina jogginskor idag till servus, dem var jättesköna och dämpade verkligen mina steg! Så 700kr var dem verkligen värda =)

Idag ska jag nog betala min hyra och lägga undan lite pengar o spara till jul =) så man har lite pengar undanstoppade till oförutsedda kostnader, och även förutsedda kostnader till slutet av november mitten av december =)

Tjo en stund nu kom Linnea ut ur duschen :D

Söndag

Trött men känner mig en aningen piggare och trevligare idag haha!
Läst Vargbröder hela morgonen, åh jag älskar den serien! Var så ledsen för att jag bara hade en bok kvar men visar sig att det ska vara 6 delar och jag har bara 4!! så kan se fram emot två delar till!! Jippi!

Idag vet jag inte riktigt vad som sker, bara ta det lugnt kanske och sen ut och springa lite senare.
I morgon blir det Västerås med Fanny =) Måste köpa nytt foundation och sen vill jag ha en pyjamas!


Har bestämt mig för att försöka sluta med Godis. Obersvera FÖRSÖKA! och bara äta ibland. Och inte så ofta som jag brukar. Sen vill jag ta itur med min förlorade träning som inte blivit så ofta som förut. Jag vill få tillbaka min superkondis ja hade förut när jag sprang 5dagar i veckan =)


Marley and me

Blev inge paranormal activity eftersom jag trots fyra timmars slit inte lyckades få ned skitfilmen på dvdskiva pga att den var i .avi format. Men Marley and me var skit bra, usch så sorglig den var! Och när jag såg denna film saknade jag ännu mer att ha hund. skulle vilja ha antingen en långhårig golden eller en yorkshire terrier. Beror ju helt och hållet på om man ska ha stor eller liten hund. Men förut hängde jag med Matilda till en Golden uppfödning och blev helt kär i deras långhåriga goldens. Vill verkligen ha hund och saknar det varje dag.
Brukar krama om Danny lite extra och lukta i hans päls. Han luktar så gott och jag älskar honom otroligt mycket, men han är ingen hund, och jag har alltid varit en hundmänniska in till själen!

man fick iallafall gråta en skvätt. är hemma hos mig igen och har tänkt läsa lite vargbröder innan mina ögonlock slår igen. Fick ju slita mig motvilligt ifrån boken igår!


Dålig dag.

Idag har jag en dålig dag. Jag känner mig ledsen och nedstämd, antagligen för att jag är så otroligt trött. Sov inte en blund i natt och när jag väl somnade fick jag bara sova en timme innan klockan ringde och det var dags att masa sig till jobbet. Har varit trött och lättretlig hela dagen. Känner mig orolig inombords och jag vet inte varför. Känns som att det skulle vara skönt att gråta en skvätt, inte för att jag är olycklig utan för att de skulle vara skönt att gråta lite. Släppa ut alla inre känslor och bara gråta lite.

Allt har varit mot mig mer eller mindre idag. En riktig skit dag. Även om de är trevligt att umgås med syrran o hennes kompisar så känns de piss att jag inte fick DVD filmen att funka. Orkar inte vara riktigt delaktig och känner mig inte direkt social. Usch vilken pissdag och jag känner för att klaga idag!


Danny får mig alltid att skratta!

Bränner DVD

Sitter och bränner ned Paranormal Activity på DVD. Tar väldigt lång tid xD men lär ju göras nångång :O
Första försöket gick på skit! Är man förvånad? Nej det ska ju alltid krångla suck xD ska försöka fixa ned Nero på datorn så kanske de blir nå ordning på torpet xD höhö!
annars blir det lite svårt o se Paranormal Activity, sex pers vid en 15,3tums laptop! FAN VA FINT :D !

haha nej men ja är envis och har nio DVD skivor kvar att prova xD så vi håller tummarna för att ja ska lyckas fixa detta på nästa skiva så ja slipper slösa en massa :P


Lördag

Jobbade mellan 06.30 - 12.00
Var så otroligt trött. Kunde inte låta bli att läsa Vargbröder till elva. Sen försökte ja somna men kunde inte somna förrän vid tre (skulle upp halv sex), sen vaknade jag till och från fram till halv sex när klockan ringde. Så är väldigt trött.
Men gick bra och jobba. Nu har jag städat lite och håller på att fixa korv med bröd, är jättehungrig. Kollar dessutom Stargate Atlantis =)

Sen ska jag vila en stund, blir filmkväll ikväll med lite brudar =) blir nog kul!

Vi ska bland annat se Paranormal Activity!


Resume av dagen!

Såhär har dagen sett ut:
Började med att jag gick och shoppade lite på stan, drog sen hem och kolla på film/sov. messa syrran och fråga om hon ville följa med mig till OKq8 och hämta ut paket. Hon ville det, men först skulle vi dra till Pickaboo o handla godis. När vi sen är på stan så klickar de för henne att de är ett helt annat OKq8 jag pratat om som ligger i andra änden av stan xD så vi börjar traska dit, o hon går ju i typ 110km/h så ja får ju halvspringa bredvid henne haha.

Iaf när vi hämtat ut mitt paket med drog vi till servus och köpte tacosgrejer! Sen stekte vi tacos och käka hos mig. =)
Nu ska jag se klart filmen ja höll på o kolla på. sen ska jag försöka lägga mig tidigt o sova. Börjar ju jobba 06.30 i morgon xD ååååh jobba på en lördag buhu, men jobbar bara till tolv så de är lugnt :) (Y)

Nu ska ja se klart filmen :D

Tjo!


Dagens inköp!

Detta blev dagens inköp :)
Nu ska jag lägga mig och kolla på Underworld Evolution och sova en stund. Mår väldigt konstigt :S


Hörs senare!


Godnatt!

Dags att sova! Godnatt =)

Beat it - MJ<3

They told him don't you ever come around here
Don't wanna see your face, you better disappear
The fire's in their eyes and their words are really clear
So beat it, just beat it

You better run, you better do what you can
Don't wanna see no blood, don't be a macho man
You wanna be tough, better do what you can
So beat it, but you wanna be bad

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it
Just beat it, beat it

They're out to get you, better leave while you can
Don't wanna be a boy, you wanna be a man
You wanna stay alive, better do what you can
So beat it, just beat it

You have to show them that you're really not scared
You're playin' with your life, this ain't no truth or dare
They'll kick you, then they beat you,
Then they'll tell you it's fair
So beat it, but you wanna be bad

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

Beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or who's right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

Beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or who's right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Just beat it, beat it
Beat it, beat it, beat it

 

 


Sova eller inte sova?

Ja jag har beslutsångest, fast de är klart. ja är inte trött så känns ganska värdelöst att ens försöka sova.
I morgon ska jag köpa Klick och hämta ut mina nya löparskor :) Tjatar om det känns det som, men var länge sen ja köpte nya löparskor haha ! och de jag har haft innan är typ såna ja köpt på coop forum i Avesta för 99kr xD dvs inte särskilt bra skor !

Kanske borde införskaffa lite skydd åt mina knän också bara för o vara säker. Men de får bli nästa månad =) lånade mor 1000kr så får hålla i pengarna tills jag får tillbaka dem den 25e :)


Längtar till jul!

Längtar till julen när man äntligen kan få börja julpynta och få in gran och grejer! Vet exat var ja ska ha min gran och jag längtar som sjutton! Vill ha doften av gran och apelsin och pepparkakor i lägenheten och vill ha julmusik som skriker i mina högtalare som dem gör just nu!

Jag älskar julen för all dess pynt och mat! Jag älskar julen för all gemenskap och all härlig stämning!

Julen är bäst, inte för presenterna utan för pepparkaksdegen, julkorten, pyntet, snön, apelsinerna och juleljusen och julmusiken och alla glada barn (fast jag inte alls är en barnmänniska)

Förra årets julfest!
Tror detta år kommer bli skit roligt!


Välkommen hem

Sent i november och luften är klar.
Bilarna glittrar av frost
Snön som beskyddande hand över allt
men vem sveper täcket över oss
Husen är höga och världen är stor
Vad värmer stjärnorna då
Men när någon däruppe ser ner på vår jord
syns våra ljus ändå

Jag säger välkommen hem,
bara kom som du är
Välkommen främling och vän
När lamporna tänds
finns det rum för dig här
Välkommen hem igen
Så bara kom som du är
du är välkommen hem
Välkommen hem igen

Vem möter blicken och vem tar sig tid
vem orkar drömma om mer
Var gång du vågar se in i ett liv
Är det dig själv du ser

Jag säger ...





Lyssnar på EMD¨s julskiva. Jag längtar till jul! <3

Trött!

Oj vad trött jag är!
Tror jag ska lägga mig framför tvn och kolla på min DVD film om Vargar som ja fick när ja fyllde år :) Har inte hunnit kolla på den tidigare men nu ska jag nog ta mig i kragen och sen drömma mig bort lite :)

Sen ska jag gå till Servus och köpa lite chips för är så otroligt sugenp å chips. Ska hoppa träningen idag och ta det i morgon när jag får mina nya joggingskor :) såg till att få ett par bra utkollade åt mig. Dem kostade 1200 i ordinariepris men var nedsatta till 700 :)

Sen ska ja lyssna på EMDs julskiva och drömma om julen!


Lite blandat

Hemma igen efter prommenad med Emelie och Micke. Drog bla, till försäkringskassan, sen ica där ja köpte EMD.s julskiva (79kr) =P sen la jag undan ett par löparskor på Intersport (700kr)  och sist så köpte jag lite kattmat, godis och toapapper på Pickaboo =)

Lånat mamma 1000kr tills hon får lön då alla deras pengar försvunnit på sjukhuset. Tur jag la undan två tusen förra månaden. I morgon får ja mina pengar, då ska ja försöka lägga undan 3000kr, bla till julklappar och sedan till HUND 2009 =)



Torsdag

Vaknat till liv!
Och jag är LEDIG!!
Fan va fint!
Ska gå ned på stan idag och fixa lite ärenden. Bla måste jag till Försäkringskassan med ett papper för jag förstår ingenting vad dem skickar för brev till mig hhaha!


Vinnare

Vinnaren av Twilighttävlingen på Facebook! Otroligt duktig på och sjunga :O !
Absolut värdig vinnare =)




SHU-kändis? ;D

Meta mejlade mig och sa att jag skulle kolla in SHU:S hemsida :P då fick jag se detta hahahha! Så gulligt!

Bild från förra årets HUND mässa:)


Snart jobba!

klockan tre börjar jag jobba. Sen är jag ledig i två dagar. Jippie! ska bli så otroligt skönt att vara ledig en stund :) få sova ut och bara ta det lugnt.

Fick mejl ifrån SKK idag. Dem undra om jag och syrran ville jobba som funktionärer hos dem på HUND 2009. SÄGER MAN NEJ TILL DET??? Skulle inte tro det hahahha! Så vi ska kolla upp om vandrarhem och sen lär vi kolla om vi kan få låna en bil av någon i två dagar :) Man får 600kr/dagen för att jobba som funktionär så det borde täcka det mesta av kostnaden iaf om man är ute i tid. Hoppas det inte krånglar att få tag i en bil bara! Lånar vilken bil som helst bara man kan köra med den!

Fick mitt lönekuvert idag, Blev så glad!!! 9900kr :O så mycket har ja aldrig fått förut. Sen plus att jag sparde undan 2000kr förra månaden :) Ska försöka spara undan 3 000 kr den här månaden så har ja pengar till julklappar och till HUND 2009 :)


syrran i sin söta gula SHU agility funktionär tröja :)


Envisa snö

Vaknade av att klockan ringde tio, tänkte fan va ljust de är ute. Det kan väll inte va sol?? nej de va de inte heller. De va snö xD fast inte så mycket den här gången iallafall. Bara lite. Det snöade ju igår när vi krångla med larmet så kunde väll gissa att de skulle vara snö ute när man vakna idag. Är så trött på detta skiftbyte. Antingen ska det vara snö eller så ska det inte vara det. Inte en massa snabba skiftningar mellan snö och inte snö xD haha

Så här såg det ut hos pappa förra vintern =)


Fyfan vilken kväll!

Allt som kan gå fel gick fel ikväll!
Det börja med att det var rekorddåligt med folk som handla idag :O eller okej inte rekorddåligt för butiken men för mig! Sen när jag och Jeppe skulle stänga börjar vi göra allting i helt fel ordning. Blir jättenervös och ba shit hur ska detta gå? vi fick allt rätt tillslut iallafall och skulle gå och larma. då krångla larmet, kul xD så de blir en massa jävla telefonsamtal och väntan innan vi äntligen fick komma hem. sur och irriterad traskar jag hem i snöblandat regn, då hittar ja en femtiolapp på marken :D wiiie :D så kvällen sluta rätt bra ändå :P



Trött

Fyfan inte bra att börja sådär sent på kvällen som jag ska göra idag!
Det är helt jävla kolmörkt ute och jag börjar bli redligt trött. Men ingen idé att lägga sig och ta en tupplur innan jobbet, då blir det bara ännu värre sen :O

Tror jag jobbar med jesper ikväll. Blir nog en lugn och skön kväll förhoppningsvis!
Man kan ju alltid hålla tummarna för att de inte ska komma in nå jobbiga ungdomar. Men sån tur har man väll inte förståss hahaha!



Kätty uppe i ett träd =)

Beställt!

Nu har jag beställt två vargbröder pockets på Adlibris.com! Den sidan är underbar! Min beställning gick bara på 88kr. Man kan välja om man vill ha frakt för 19kr, 10kr eller gratis. Men då varierar leveranstiden. Jag valde Miljö som kostar 10kr. Kan ju vara bra att tänka på miljön! =)


om ca 2 dagar skulle jag få mina böcker! LÄNGTAR! Måste få läsa fortsättningen om Torak, Ulv och Renn =)


Nu blir det snart mat, pannerad fisk och ris =P Mums!


 


Morgon!

Idag ska jag jobba =)
Blir klockan 17.45-23.12
Ska bli rätt skönt faktiskt. Få komma ut och träffa nytt folk än de vanliga på Aktivitetscentret (dem är också väldigt trevliga men vill träffa nytt folk)

Synd att Dennis inte jobbar med :/ nu ska jag jobba med Jesper, inget fel med det. Men är så otroligt kul och jobba med Dennis. vi skojar jämt haha! Skön kille! Men han får väll ha det så bra på Bali då den lilla stekjäveln ;)

Ska över till mor och vattna hennes blommor, sen ska ja länsa hennes frys på glass :D

gott! =)



Tänk om man kunde vara lika bekymmersfri som en hund som leker i snön. =)
Bara leva i nuet!

Sova strax!

Japp nu blir det snart sängen. Är så otroligt trött efter min springrunda. I morgon har jag väll ännu mer träningsvärk haha ! Tur det blir vila tis-ons med jobb då :P sen kan jag träna igen tors fre. måste dock köpa riktiga springskor, så jag inte kommer in i gammalt mönster med benhinneinflamation pga för dåliga skor på för hårt underlag!

nej har ju sparat undan lite pengar, tror jag får ganska bra lön ändå så ska nog ha råd med ett par ordentliga skor :) (Y)

Twilight <3


Man kan ha kul på AC ??

För ovanlighetens skull så var det faktiskt ganska kul på Aktivitetscentret, snacka massor med Veronica =) hade mkt roligare än vad jag normalt brukar ha!

I morgon är det tillbaka till jobbet, då blir det första gången jag stänger själv på riktigt utan att hannele och anders är med =) Nervöst men det fixar jag! Jag kan ju hela rutinen och det =)

Nästa vecka blir det New Moon midnattsvisning med syrran o kompisar! Ska bli så otroligt roligt! har längtat i ett år nu! =) Den som väntar på något gott som man brukar säga!


Hemma

Hemma. Skönt att vara hemma igen. Rensat mammas kylskåp på saker hon inte kan äta upp nu när hon är nere i Vara. Ska dit i morgon och sno åt mig lite glassar =)

Har ont i magen, fick det efter att ha ätit smörgåstårta jag köpte på Servus. Den var nedsatt i pris men skinkan borde inte vara dålig. Kanske är något annat som gör att jag fått ont i magen. Vem vet går nog över med lite vila och A-fil =)

Är så glad för din skull Linnea! alltid kul med roliga besked!


två timmar och tjugo min kvar.

Inte så jätte långt kvar tills man slutar ifrån detta knas ställe =)
Ska bli skönt att komma hem igen. Men måste vattna mammas blommor och kolla hennes post innan jag får komma hem för kvällen. Sen hade jag ju tänkt träna ikväll. O de gör jag nog i sånt fall så tidigt som möjligt så man har det gjort sen =)

Har inte hittat något jobb att söka idag heller. Sitter och smsar med Nalle på mobilen. haha
Så mycket har jag o göra.

Ska nog försöka lägga mig i tid ikväll och inte fastna vid datorn som man så lätt gör =)
Men ska nog spela lite sims idag iallafall. Ska bli kul! Komma bort från verkligheten en stund.
Sen måste jag läsa Vargbröder innan jag går och lägger mig. Ska försöka hitta de andra böckerna ur serien på internet så jag kan köpa dem! Håller på att läsa andra delen och den är precis lika bra som första! Älskar dem böckerna! =)

Men snart har jag läst ut även den! :O Går så fort att läsa ut böcker :S

 


Kul besked!

Fick ett jätteroligt besked idag från AC!
AC ska vara stängt tors-fre! Vilket innebär att jag är ledig då!!
fyfan vad fint! Så man nästan börjar skratta av glädje ! Riktigt fint!

!

Jag är så jävla fucking stark just nu, ingenting kan krossa mig!


Måndag

Det är dimmigt och kallt ute. Känner inte alls för att traska till AC, vill hellre ligga kvar under mitt sköna täcke med en katt som spinner på mitt bröst. Ja de är fint det, men man kan tyvärr inte få det man vill ha i den här världen.
Frågan är om världen skulle vara så mycket bättre om alla fick det med ville ha? Jag tror inte det, tänk de som önskar ex sin chef död. Den chefen kanske har barn och fru. Är det rätt att lämna de barnen faderslösa för att man hatar en annan människa? Alla val man gör brukar ofta leda till att någon i slutänden blir skadad. På ett eller ett annat sätt, psykiskt eller fysiskt, medvetet eller omedvetet.

Verkar som att november-början av december är en tid för ständig drama.
Tror jag ska gräva ned mig i ettt ide över vintern och komma tillbaka till våren =)



Inte bra!

Har ont i huvudet.
Känns som jag kommer in i en svacka. Denna helg har varit otroligt jobbig. Psykiskt.
Snälla låt Kenneth bli frisk!

Trodde min sjukhusskräck skulle bli en aning lättare efter att ja tvingat mig på in på ett sjukhus tre gånger i helgen. Men icke, nu är den bara värre :O


Svettig jogginrunda!

Pust och phä!
Kom precis utifrån, har varit ute och sprungit. Så nu är nog grädden från våfflorna borta =)
var tvungen att bevisa för mig själv att jag fortfarande orka springa! Så jag tog i lite extra när jag var ut och sprang ikväll. Perfekt väder! Duggregn och lagom kyligt. (Y)

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort svetten =) Viktigt att göra annars luktar man skunk och kan dessutom få svamp :O (och de är inte sån som växer i skogen!)


En varg på nordens ark<3 saknar sommaren 2009!

Söndag.

Funderar på att äta våfflor idag!
Ska nog gå upp och köpa smet och sånt!
Var så länge sen man åt våfflor!

Idag har jag städat lägenheten, så nu är den beboelig igen.
Danny har varit mysig hela natten och dagen. Han har nog saknat mig när jag var borta. Vilket känns bra för jag har saknat honom också. Den lilla älskade snutteplutten! Vad skulle jag göra utan djur?

Drömde en fantastisk dröm i natt. Jag vandrade med vargar, och jag hade förmågan att kunna tala vargspråket.
Har nog läst för mycket Vargbröder nu på senaste tiden haha. Men älskar dem böckerna, jag älskar berättelsen om Torak och hans vargbroder Ulv.

Jag älskar vargar!


Hemma igen!

Var jobbigt att åka tåg, men nu är jag hemma igen. Denna helg har varit som någon slags obehaglig dröm. Känns knappt som att jag bara för några timmar sen satt nere i Vara. Det känns som att det kanske var några helger sedan.

Tågresan började sådär, först stod jag från Vara till herrljunga, efter det fick jag sitta på golvet från herrljunga till Falköping innan jag kunde sno åt mig en plats. Sen läste jag hela vägen till västerås eftersom det var ett så pass omodernt tåg att de inte fanns elutag! HERREGUD! så kunde inte starta datorn -.- Synd, hade velat spela sims. Men men sen kom jag till Västerås och Linnea hämtade upp mig. Vi drog till Donken och käkade. Var så hungrig att jag åt en cheeseburgare och två chicken junior hamburgare :O FETTO! mohahaha!
Sen åkte vi hem.

Så nu är jag hemma i min stökiga lägenhet igen. Ska snart hoppa i sängen och dö. Fan va jag ska sova länge i morgon (Y)


Flexibel? Jag? Det är mitt mellannamn!

Jaha! Förändringar, förändringar, förändringar!
Japp det är tur att jag är så otroligt flexibel av mig. Var ju meningen att jag skulle stanna i Vara till söndag och sen skulle jag och mamma åka hem tillsammans med hennes bil.
Men nu ska hon stanna och sova över på sjukhuset tillsammans med Kenneth och antagligen blir hon kvar där även nästa vecka. Så lilla jag får glatt välja mellan att åka 6h tåg i morgon eller 2,5h tåg idag och bli hämtad av Linnea ikväll vid västerås station 21.50. Väljer åka tåg idag.

Synd att jag inte förutsett det så jag inte tagit med mig lika mkt grejer! -.-

Men det är som det är.
så 18.29 åker jag ifrån Vara med alla mina saker xD

Idag skrev en anonym människa till mig på Bilddagboken att jag blivit tjock. Ursäkta vem är den människan liksom? haha hur ska hon kunna vet om jag gått upp i vikt eller inte? xD haha rolig människa :P sågade henne totalt så hon inte ens kunde komma med fler motattacker :P

Förstår inte varför folk ska hålla på och försöka trycka ned folk hela tiden :P Synd för henne dock att de va mig hon försökte trycka ned. xD med tanke på att jag inte tar åt mig av någonting ;)

Var denna bild jag hade laddat upp på bilddagboken. Hon skrev:
Men Guud vad tjock du har blivigt :O

haha onej så ja blåser ut min mage lite när ja tar kort xD buhu!
Vilken tönt xD


Mötet!

Mötet gick bra!
Kvinnan som har butiken var jätte trevlig!
Vi prata om allt och inget. Mina funderingar med vad jag vill göra med butiken, vad jag gjort innan, mitt pysselintresse. Mina intressen generellt, hennes arbete med butiken, hennes involvering i tidigare UF m.m
Hon var jättemysig, och hennes butik var jättefin! Men hon har en annan spekulant och kommer inte höra av sig förrän efter årskiftet! Men tror hon förstod hur seriös jag var och att jag haft ordentligt med tid på mig att fundera över denna "starta eget" grej trots min ringa ålder.

Nu håller jag tummarna för att hon ska vilja sälja till mig och inte till den andra tjejen! Även trots att hon har ett försprång då kvinnan som har butiken vet vem den tjejen är.

Jag håller tummarna för att 2010 ska bli ett väldigt spännande år för mig =)

Nu ska jag äta pasta Alfredo :D


Danny <3

Nervös!

Nu är det bara en halvtimme kvar tills jag ska traska iväg. Börjar bli ganska nervös faktiskt! Innan kände jag inte de minsta nervositet. Skulle ju ha mamma vid min sida liksom, men nu ska jag gå dit alldeles själv. Fast samtidigt är nog det ganska bra. Då ser dem hur seriös jag är angående detta, att det är något jag vill inte något mamma eller kenneth vill. Har tagit med mig mitt diplom från UF (ungföretagsamhet), tänk om jag inte fått vara med Jennie på hennes projekt att samla in pengar till WWF. Då hade jag aldrig stolt kunna stå där med ett MVG i Ung företagsamhet som jag nu kan visa upp. Så hon ser att jag haft eget företag innan (inte som ett riktigt företag då men iallafall något). Plus att hon ville att man skulle vara intresserad av pyssel. Ja menar vi gjorde ju egna vykort, musmattor, m.m Så pyssel är ju typ mitt mellannamn :D

Nu har jag lyckats få i mig lite fil och flingor, A-fil och Special K med jordgubbar =) Ville vara lite nyttig idag haha!


God morgon

Jag har tvingat upp mina ögon.
Mamma ringde vid nio och väckte mig, hon berätta att jag måste gå till mötet helt själv idag för dem ska åka med Kenneth till Falköping! HELT SJÄLV :O först skulle jag ha både mamma och kenneth med mig, och sen bara mamma. Nu ska jag helt plötsligt gå dit själv! OMG! Aja jag får dra på mig mitt gulligaste smil och försöka kamma hem den här affären utan de rutinerade människornas hjälp xD

Nu ska jag försöka klä på mig.

DET ÄR SOL I VARA <333 I LOVE IT!
Och ingen snö heller :D Jippiii!

Fredagsmys!

Jag och mamma ligger och chillar i Kenneths soffa. Bland annat käkar vi Annanas, vindruvor, choklad, godis m.m Riktigt mysigt! Vi kollar på idol, men har varit lång reklam. ÄNTLIGEN BÖRJAR DET SNART IGEN! så man kan gå o sova sen. Är ofantligt trött :O I morgon är det dagen D och jag är faktiskt inte alls nervös. Jag tror det kommer gå finfint. Antingen går det bra eller så går det dåligt. Det visar sig helt enkelt. Sitter med min No Boys but Vampires tröja =) riktigt skön, och gillar att dem vikt upp kanterna på ärmarna, gör dem lite snyggare =)

Snart blir det som sagt sova! SKÖNT!


Vill bara passa på och säga att pälsmössan såklart är FEJK! Alltså fejkpäls =) hallå är ju djurvän xD

Dagen i helhet!

Idag har det hänt massor!
Det började med att jag blev väckt halv åtta av att Kenneth ringde till mamma. Hon åkte till sjukhuset och jag stannade kvar i deras hus och tog det lugnt. Sen drog jag in i duschen och tvätta håret och lite sånt innan mamma och Emma kom tillbaka. Då drog vi till Lidköping. Dem skulle stanna på sjukhuset medan jag drog på stan och shoppade lite. Men hann inte mer än vara klar på Gina förrän mamma ringde. då hade dem tagit med Kenneth ned på stan. Vi käkade pizza/kebab på en restaurang som var väldigt mysig! Efter det drog dem tillbaka till sjukhuset och jag fortsatte min resa genom olika butiker. Shoppa lite olika saker som jag ska lägga upp bild på. Hade det allmänt skönt. Handlade för 535kr! Var inte så farligt =)

Nu är vi tillbaka hemma i Kenneths hus, eller ja inte Kenneth då men jag och mamma!




Två t-shirts från gina 99kr st. En pälsmössa HM 99kr, ett gosedjur 69kr Åhléns, Twilight skrivarblock 149kr Åhléns och en cider från systemet 20 kr xD

  

Sommaren kom tillbaka!


Haha får sommarkänslor enda in i märgen! VILL HA SOMMAR!


Vad är din fobi?

Det finns många fobier där ute i världen. Någon sorts fobi har vi alla!
Det kan vara från att man som jag är livrädd för att gå in på sjukhus, eller att man är rädd för spindlar, att flyga, baciller, blod, åska, höjder, knivar, Ja till och med fobi för fobier (fobofobi).

Jag vet inte själv hur jag ska göra för att tackla min fobi för sjukhus. När jag går in på ett sjukhus så blir jag alldeles kallsvettig och darrig. Jag får ont i magen och oftast ont i huvudet. Igår när jag var in på sjukhuset i Lidköping var vi där i två timmar, och jag trodde jag skulle svimma på golvet!

Hur gör ni för att tackla era fobier?


http://images.google.se/imgres?imgurl=http://montaraventures.com/pix/phobia.gif&imgrefurl=http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/2008/12/1039333&usg=__9ohn2FsVKvcn5zG81GESVrtAe7Q=&h=416&w=550&sz=46&hl=sv&start=1&um=1&tbnid=uBJe4m2wcJP60M:&tbnh=101&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dfobier%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26um%3D1

Denna dag har varit...

Denna dag har varit rörig, skrämmande och otroligt trötsam.
Allt började med att jag drog till servus för att lämna tillbaka filmen jag lånat. Fick då visa Inger hur man gör för att klicka in att filmen är tillbaka (var väldigt roligt att få lära ut) =), sen drog jag till AC och satt där till tolv. Efter det drog jag till stan för att handla godis till Vara resan. Sen ringde jag mamma och sa att jag hittat en söt nalle vi kunde köpa Kenneth, då berätta hon att hon pratat med honom på telefonen och han hade inte velat berätta vad som var fel på honom. Mamma var väldigt orolig och ville åka ned med detsamma. Jag hade ju ett möte klockan tre inbokat med en Pekka på tillväxtgruppen. Men bestämde mig för att avboka mötet och prata med Katarina och fråga om jag kunde få slippa eftermiddagen och åka tidigare. Det gick hon med på och sa att det var självklart att jag skulle åka.

Så vi drog ut i snöovädret och tog oss till örebro. Där stanna vi och åt på Ikea. Jag tog kycklingfilé och strips och beasås. Men hade ingen större aptit. Kände hur magkatarren gjorde sig påmind.
Somnade en stund i bilen och när vi kom till Götene upptäckte vi världens längsta bilkö, vi vände och åkte en annan väg till Lidköping.

När vi kom fram till Lidköping stannade vi vid lasarettet där och hälsade på Kenneth, han verkade rätt okej. Läkarna vet inte riktigt vad det är för fel på honom men dem har sina misstankar som jag inte tänker ta upp här.
Var livrädd på sjukhuset, det stank först gammalt sjukhus i entrén och när vi kom upp till hans avdelning så stank det ålderdomshem. Usch jag mådde jättedålig och kände mig alldeles kallsvettig. Men försökte hålla mig lugn de två timmar vi satt där.

Vi åkte till Vara efter det! Vi körde förbi butiken jag ska kolla på! Den var jättefin! Över min förväntan. HOPPAS HOPPAS HOPPAS hon vill sälja till mig och inte till någon annan. Hoppas hon inte tycker jag är för ung eller nånting! Jag vill verkligen det här! HOPPAS HOPPAS! Jag håller tummarna! =)

Hade tråkigt på AC så jag rita lite xD

Snö

Usch är jag den enda som inte är glad över att det redan kommit snö? Hade hoppats på att hösten skulle vara några veckor till. Men icke. Snön är redan här. I morse när jag vaknade hade det tillochmed blivit så pass mkt snö att den ligger kvar.

Jag tycker om snö, det gör jag verkligen. Men hade sett fram emot lite längre höst. Hann inte ens ta några höstkort förutom den gången jag och Jenny var ut på bus och det är inte alls många bilder. Jag som ÄLSKAR hösten. Men nu är det vinter och det är dags att inse att hösten är över. Alla vackra fantastiska höstlöv är borta och vi har en kall vinter att se fram emot. Snart är det jul och då ska klappar köpas. Sedan är det nyårsafton och vi ska fira att det är dags för ännu ett nytt år.

Jag tycker att 2009 har varit ett ganska bra år. Trots några tillfällen som inte varit så roliga. Men i jämförelse till slutet av 2008 så har 2009 varit ett väldigt bra år! Jag har besökt 4 djurparker, varit på rix fm, måns konsert, diggiloo, sala mässa och massa mer! Sommaren 2009 har varit fantastisk!

Men nu är det som sagt dags för vinter. Hoppas jag överlever även denna vinter. Jag längtar till HUND 2009 som jag nu påmindes om att jag måste mejla till SHU och fråga om funktionärsjobb!

Vi hörs älskade vänner!

Drar till AC

Japp nu drar jag till AC. JIPPI... inte xD haha! men men känns faktiskt skönt att inte jobba idag. Men samtidigt känns det inte bra att behöva stressa för att mamma vill åka ned till Vara så fort som möjligt. Förstår henne förstås. Hon vill ned till Kenneth som är väldigt sjuk. Det skulle jag också vilja om det var min kille. Men hon måste förstå att jag är bunden till regler som jag måste följa! Annars blir jag utan bidrag. Och utan bidrag får jag inga pengar och då kan jag inte betala hyra och räkningar. Jag får bara hälften av vad hon tjänar så :S

DET ÄR SNÖ UTE! =( I dont like it! så nu har jag dubbla leggings på mig och en tjock tröja till. Drar till aktivitetscentret. sen möte. Ville egentligen upp på pickaboo och köpa kattsand till Danny eftersom ingen kommer tömma hans låda förrän på söndag. Men det är väll som det är antar jag!

Aja måste springa! Ska in på servus med en film innan jag går till AC!
Adios!

 

Såna här dagar då (katten) Danny har sönder allt i sin väg så saknar jag verkligen Xena. Hon må ha varit en Racehund när vi var ute. Men hon hade iallafall inte sönder saker haha! Jag har inget duschdrapperi längre tack vare danny xD det är ett stort hål i det!


star trek!

Denna dag har varit jobbig, samtidig som den inte varit alldeles för jobbigt. Har ont i mina fötter och höfter av att ha stått upp i tio timmar! Känns skönt att ha den långa dagen gjord.

Kollade precis på nya Star Trek filmen som kom ut för ett tag sen på bio. Trodde den skulle vara rätt dålig men tyckte faktiskt den var riktigt bra! Har förvisso inte sett "riktiga" star trek så vet inte vad dem jämför med. Men jag tyckte filmen var bra =)


Så här skriver Fredrik Strage: http://www.pastan.nu/film/filmrecension-star-trek-1.861561

Efter tio långfilmer och fem teveserier kan man fråga sig om världen behöver ännu ett ”Star trek”-äventyr. Svaret är naturligtvis ja. Ingen science fiction-serie har kombinerat intergalaktisk action, rymdmonster, framtidsfantasier och ämnen från vår egen tid lika snyggt som ”Star trek”. När tv-serien började visas 1966 var den ett sätt för upphovsmannen Gene Roddenberry att diskutera religion, rasism, sex, politik och Vietnamkriget – teman som skulle ha varit alldeles för kontroversiella i ett program som utspelade sig på jorden.

Tvärtemot vad många tror blev den första serien ingen succé. Den lades ned efter tre år. Under sjuttiotalet hölls ”Star trek”-mytologin vid liv av fansen som skrev egna berättelser, klädde ut sig och arrangerade konvent. Många av dem var skeptiska när den första långfilmen, ”Star trek. The motion picture”, hade premiär 1979. Många av dem är skeptiska den här gången också. De första bilderna av de nya, rosenkindade Mr Spock och Captain Kirk fick fansen att muttra om att regissören JJ Abrams skapat ett ”Star trek 90 210”, en tramsig tonårsremake av deras heliga graal. De fasade för att ”Star trek” skulle bli lika misshandlat som ”Star wars” blev när C-filmen ”Det mörka hotet” hade premiär för tio år sedan.

Lyckligtvis kombinerar JJ Abrams nytänkande med respekt för originalet i precis rätt doser. Han berättar historien om hur Spock, Kirk, Mr Sulu och resten av besättningen på USS ”Enterprise” träffas på rymdakademin. Den spetsörade Spock, vars far kommer från den logiska planeten Vulcan och mor från det känslostyrda Tellus, slits mellan två kulturer. Kirk mår ännu sämre. Han är en impulsiv, ung man som super och raggar för att glömma sin fars död. I en av de förs­ta scenerna ser vi honom köra en Corvette över ett stup – till tonerna av Beastie Boys ”Sabotage”. Sedan försöker han ragga upp den blivande löjtnant Uhura och slås blodig av ett gäng rymdkadetter.

JJ Abrams är tidigare mest känd för att ha skapat teveserien ”Lost”. Även här piskar han upp en förtätad spänning mellan huvudpersonerna innan de ens bordat ”Enterprise”.

En styrka hos filmen är att den inte – likt andra ”reboots” som ”Batman begins” och den kommande ”Terminator salvation” – anstränger sig för att vara mörkare och hårdare än originalet. Abrams förstår att apokalyptiska vibbar inte hör hemma i ”Star trek”. Det är en optimistisk berättelse om hur människan reser ut i universum för att söka kunskap. Tekniken utgör inget hot, skeppen glider ståtligt fram och de flesta varelser kommer bra överens och hälsar på varandra med orden: ”Live long and prosper.”

Humorn och de stilrena uniformerna har också bevarats från sextiotalsserien. Spocks djupblå tröja är lika snygg och smakfull som dator­effekterna (som känns realistiska eftersom de inte expanderas in absurdum). Små detaljer som att det blir knäpptyst när någon sugs ut i rymden skänker också trovärdighet. Det gör även frånvaron av filmstjärnor. De enda bekanta ansiktena är Leonard Nimoy (den förste Spock som gör en makalös comeback) och Simon Pegg (britten som gjorde en hel teveserie om hur mycket han avskydde ”Det mörka hotet” och nu hjälper den konkurrerande rymdsagan i rollen som Scotty).

Filmen hade mått bra av lite fler moraliska konflikter mellan Kirk och Spock. Man saknar också den politiska dimension som fick Martin Luther King att hylla originalet. Men man kan inte begära allt av en blockbuster. ”Star trek” har så mycket spänning, charm och warp speed att man tappar andan.





06.15

Det borde vara olagligt att behöva gå upp såhär tidigt på morgonen! Gud jag kommer vara så trött idag.
Känner av min morgonmage lite. Men får bli att knapra lite ipren innan jag sticker till jobbet. Usch så längesen den var jag öppnade på morgonen. Blivit van vid att stänga (som igår) och sova till tio-elva minst xD

Nej nu måste ja äta min A-fil och kalaspuffar och knapra mina ipren innan jag går (Y)

Hörs vid lunchen eller klockan 17!


En gammal photoshop bild jag gjorde en gång i tiden.


16 dagar kvar!

Bara sexton dagar kvar till Midnattsvisningen av New moon!
Jag längtar så otroligt mycket!
Jag har förståss kommit över biljetter till den 19e på västerås biograf tillsammans med min syster och några av hennes kompisar! Jag kommer älska varje minut!
Så jag har längtat efter detta ögonblick! tänk att jag inte ens visste vad twilight var förrän första filmen kom ut!
Nu är jag helt fast som alla andra twilightälskare där ute! och jag har läst böckerna både på engelska och svenska! JAG ÄLSKAR BÖCKER! Böcker är verkligen det bästa som finns! Tänk att folk kan få ned såna fantastiska berättelser på papper genom ord så andra kan läsa! Jag älskar det!

Jag skänker till er Rob Pattinsons låt - Never Think. Jag älskar den! Gud vad jag älskar saker idag =)


Suddenly -Arash <3

Suddenly i'm flying, flying high in the sky
I can feel that i can catch the moon
The wind Whispers you're gonna be here soon
Suddenly i'm dreaming, i'm walking under the sun
As the morning comes and i wake up
You are with me and the sun is up


Dance - Darin


Får såna vinterkänslor av denna låt. Knarkade denna låt förra vintern. bland annat när jag och syrran drog till Sthlm på HUND 2008! den ger mig så otroligt många bra känslor! Jag älskar den! Den får mig att vilja dansa helt galet, bara släppa kontrollen, skrika och sjunga och skratta ohejdligt!

Har ni någon sådan låt? Som får er att vilja släppa kontrollen totalt?



Jobba snart

Snart dags att gå till jobbet. Känns konstigt att gå dit när det är helt kolmörkt ute! Är ju van vid att gå dit vid två tiden. och nu ska jag gå dit kvart i sex! Fast samtidigt skönt att inte jobba så länge idag när jag ska jobba sju till fem i morgon! =)

Tror jag ska skippa att ha mascara på mig idag så jag bara kan gå och lägga mig direkt jag kommer hem efter jobbet =)


Halloweenfesten, bilder!

Här kommer bilder ifrån halloweenfesten =) Den ena bilden roligare än den andra haha!




   
   
  


Kalaspuffar!

Återigen ändringar i min planering!
Kvarvarande dagar kommer se ut på följande vis:
Tis: jobba 17.45-23.00
Ons: jobba 07.00-17.00
Tors: Ac 08.30-15.00 Möte 15.00 - ? Sen dra till Vara.
Fre: vara i Vara (haha ja inser hur kul de låter)
Lör: Möte 13.00
Sön: åka hem.

Sitter här med katten på magen.
Har precis ätit kalaspuffar, de där i ett blått paket med en gulfigur på framsidan. Har inte ätit dem sen jag var liten. Tänk att man kunde äta nästan ett helt paket med såna när man var liten. Nu tyckte jag en tallrik var alldeles nog! Hur kan det komma sig att man tycker sånna saker är så otroligt goda när man är liten men sen inte alls lika goda när man blir äldre? Det är skumt!



Paket!

Idag fick jag hem tre paket. Där låg mina tradera vinster.
MASSOR med pärlor och 20st berlocker. Jag är jätteglad! synd dock att min tråd är slut =/ så kan inte göra några fler armband just nu!

Får dra ned till hemslöjsbutiken och fråga om dem har mer tråd =) köpte en lång bit där för 12 kr, räckte till fyra armband =) Hoppas att de har fått in fler =)

  

Armbandet i mitten är det nya som jag gjort =)


Dags att sova!

Jobbat 15.45-23.12.
Är trött som sjutton, nu är det nog dags att sova.
Blockade en jobbig människa på msn nyss. Han har snackat med mig hur länge som helst och typ flirtat med mig fast jag talat om för honom rätt ut att jag inte är intresserad och aldrig kommer bli det.
Otroligt korkad är han också :S Man försöker förklara något för honom men han antingen spelar dum eller är allmänt korkad. För hans skull hoppas jag att han spelar. Annars är det synd om honom :S

I morgon jobbar jag 17.45-23.00
ganska ovärt men man tackar ju inte nej liksom!

Natti!

Vad gillar ni bäst?

     
 
Blondin

VS

Brunett

   

inga kort på prommenaden

Blev inge kort på prommenaden.
Men det är inte så kul o fota idag helller, det blåser och alla löven är typ borta från träden =/
Det är nu hösten börjar bli ful. Fast jag gillar hösten ändå. Är ju trots allt ett höstbarn =)

Känns som att det börjar hända saker i mitt liv nu!
Shit på torsdag ska jag på ett viktigt möte klockan tre och på lördag ska jag på ett annat möte!
Känns så otroligt roligt att det inte bara blivit snack om saken utan att det faktiskt händer. Att jag tagit mig i kragen och givit mig en spark i röven. Nu börjar jag se hur mina mål växer och hur mina drömmar börjar att utforma sig!

Jag håller tummarna för att allt ska gå som jag vill det!
Då kommer min framtid bli otroligt spännande!


En bild på mig när jag var mörkhårig. Ibland saknar jag mitt mörkbruna hår massor.
Men sen kommer jag ihåg hur otroligt självsäker jag känner mig som blond.
Vill att mitt hår ska bli sådär långt igen. Kommer inte klippa det på typ ett år nu xD aldrig!
Det ska bli sådär långt igen!


Drömtydning!

Jag blir tokig på en dröm som återkommer till mig flera gånger. Alltid samma sak. Jag tappar mina tänder, det börjar med att jag tappar en tand som inte är en mjölktand. Och jag drar förskräckt loss den. Men när den väl är lös så börjar alla andra tänder också bli lösa och en efter en så trillar dem bort! Jag försöker skräckslaget att få dem att sitta kvar men dem fortsätter att trilla bort. Det är jätteläskigt! Och de är samma dröm om och om igen. Jag förstår inte varför :O

Har du någonsin haft en dröm som förföljer dig om och om igen utan att veta vad det betyder?


Måndag igen! =/

Precis öppnat ögonen, är helt slut efter helgen men känner mig en aning utvilad. Idag jobbar jag kvart i fyra till elva.
Ska snart ut på en prommenad med wikström. tar nog kameran med mig trots artt det blåser ute. Kanske kan få någon fin naturbild. Risken finns dock att om ja tar med mig kameran så får ja lov att ta kort på emelie hela tiden ;) men men ja får väll ta det haha.

Så här ser min vecka ut just nu:
Mån: 15.45-23.00
Tis: 17.45-23.00
Ons: 07.00-17.00
Tors: AC eller möte?
Fre: Ledig - förberedelser inför möte.
Lör: Möte.

Fullt upp som alltid. xD men jag börjar bli van ;)


Kvällsbloggning

Blir lite kvällsbloggning. Ligger och lyssnar på underbar musik och drömmer mig bort. Jag är fortfarande helt exhalterad efter gårdagens fest. Hade så otroligt roligt med Johan och Fanny. Jag är så glad att jag och johan är så bra kompisar. Jag vågar nästan säga att han är min bästa vän! Hur skulle han inte kunna vara det när vi ligger på exakt samma nivå, lika omogna, lika filosiferande, lika humoristiska! Ja vi är verkligen lika på skrämmande många nivåer! Och den här killen får mig att må så otroligt bra, du får mig att skratta och vara lycklig på riktigt!

Det spelar ingen roll hur många gånger jag klantar mig, eller hur mycket otur jag har i mitt liv. För jag vet att så länge jag har min underbara Johan så klarar jag allt, jag orkar alltid resa mig igen!

Jag kände mig lite nere nu på kvällen, då tog jag fram de söta smsen jag fick av Karin igår. Dem var så otroligt söta så jag nästan kunde börja gråta! Jag undrar ofta vad jag gjort för att förtjäna så fantastiskt underbara vänner! Jag gråter nästan när jag tänker på det, för det finns inte ord att förklara vad var och en betyder för mig. Alla med sina olika egenheter!

Ni insprirerar mig! Alltid!
Ni är de stjärnor som lyser starkast på himmlavalvet!


Några bilder.

Några tillgjorda bilder ifrån igår!
Johan hitta mina shutter shades som ja köpte i somras på kul. Han kom på att vi skulle leka fjortisar. Fanny råkade just ha lite idominsalva i sina sminkväska så ja smeta på lite på läpparna sen börja vi flumma haha!
Finns många fler bilder men inte fått dem ännu ifrån Fanny. hon skulle lägga in dem i morgon!
Vi körde 80tals musik med tina turner och massa mer! så otroligt roligt! Mina grannar måste trott de var en jävla massa folk här uppe så som vi röjde!


    

Söndag.

Snart kalas hos Farmor, hon som fyller. Så det blir smörgåstårta och lite sånt mysigt.
smårgåstårta är otroligt gott!
Sen blir det vila hela kvällen! ta igen sig efter en galen kväll! Var längesen jag skratta så mycket!
Är otroligt glad att mitt liv börjar ta en bättre vändning! Det verkar som att allt är möjligt nu mera!

Här kommer en överredigerad bild som jag tyckte blev lite häftig =)


Halloweenfesten!

Vi har vaknat till liv, efter en sjukt hård men rolig kväll så har vi vaknat!
Jag, johan och Fanny röjde för 10 pers igår. Shit va kul vi hade.
Först var jag på kalas hos åberg, sen hämtade jag Fanny på stationen, efter det kom johan och vi drog alla tre till kyrkogården för att lägga ljus på anders grav och minneslunden.
Efter det drog vi hem och började festa, vi lekte massa med våra hår och kostymer. Johan hittade mina shutter shades som han blev galet kär i. Vi kom på att vi skulle leka fjortisar och han drog brillorna och jag smeta in mina läppar med idominsalva haha så jävla kul! Vi tog galet många bilder med johans och fannys mobiler. Kommer få alla bilder senare :P haha

sen drog vi efter mycket dansande och sjungande till Greenman, där fick vi stå i kö en liten stund och sen komma in. var galet mycket folk! Vi dansade, busade med vakter genom att hitta på bus, dansade, sjön, johan rökte som en skorsten, vi drack, skrek, dansa, hitta en väska, lekte runt som fan! Fyfan jag var helt svettig när vi tillslut lämnade green man! Otroligt rolig kväll!
Jag och Fanny däckade helt utmattade på sängen efter att ha pratat lite skit!
vi kom på att vi glömt gå till mamma och hämta madrass och sånt så vi fick dela på sängen haha!

TACK FÖR EN FANTASTISKT ROLIG KVÄLL!

(dessutom blev johan av med sin krogenoskuld! )

Här har ni en bild på mig och johan som leker sthlm fjortisar ;)


RSS 2.0